Video

After 2 trailer: Κυκλοφόρησε το αισθηματικό δράμα

After 2 trailer: Κυκλοφόρησε το αισθηματικό δράμα
After 2 trailer: Ένα μυστικό που αφορά στο παρελθόν του Χάρντιν σοκάρει την Τέσα, η οποία νιώθει όλο και περισσότερο παγιδευμένη σε μια αδιέξοδη και πιθανόν ριψοκίνδυνη σχέση.

Το «After 2: Μετά τη Σύγκρουση» (After We Collided) είναι ένα αισθηματικό δράμα, μια αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ρότζερ Καμπλ με πρωταγωνιστές τους Τζόζεφιν Λάνγκφορντ και Χίροου Φάινς Τίφιν.

Ένα μυστικό που αφορά στο παρελθόν του Χάρντιν σοκάρει την Τέσα, η οποία νιώθει όλο και περισσότερο παγιδευμένη σε μια αδιέξοδη και πιθανόν ριψοκίνδυνη σχέση. Εξάλλου, ο Χάρντιν θα είναι πάντα… ο Χάρντιν. Είναι στα αλήθεια ο ευαίσθητος τύπος που η Τέσα ερωτεύτηκε παράφορα ή είναι ένας άγνωστος; Η Τέσα εύχεται να μπορούσε να εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά όταν θυμάται τις γεμάτες πάθος νύχτες τους. Όμως δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να αντέξει ακόμα μία προδοσία.

Αφοσιώνεται στις σπουδές της και κάνει την πρακτική της στον εκδοτικό οίκο που ονειρευόταν. Την ίδια στιγμή ένας όμορφος συνάδελφος της , ο Τρέβορ, την πολιορκεί. Είναι ακριβώς το αγόρι που θα έπρεπε να έχει. Ο Χάρντιν ξέρει ότι έκανε λάθος, ίσως το μεγαλύτερο της ζωής του. Θέλει να διορθώσει τα λάθη του και να ξεπεράσει τους δαίμονες του. Δεν θα χάσει την Τέσα χωρίς μάχη. Αλλά μπορεί να αλλάξει; Θα αλλάξει για την αγάπη; Μετά τη σύγκρουση, η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Δικαιολογούνται όσοι το χαρακτήρισαν ως οι… εφηβικές «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» και η εν λόγω ταινία βασίζεται στα βιβλία της σειράς «After» της Αν Τοντ τα οποία είναι πολύ καλογραμμένα. Οι κριτικές βέβαια, για την πρώτη ταινία στην οποία η συνεσταλμένη Τέσα αφήνει την πόλη και την υπερπροστατευτική μητέρα της για το κολέγιο, μέρος στο οποίο βρίσκει ένα αγόρι το οποίο ερωτεύεται, ήταν αντικρουόμενες.

Δείτε το trailer για την ταινία «After 2: Μετά τη Σύγκρουση»:

Από τη μια, ήταν συναρπαστικό γιατί είχε να κάνει με τα πρώτα ενήλικα ερωτικά σκιρτήματα αλλά από την άλλη ήταν επαναλαμβανόμενο. Οι περιπέτειες του ρομαντικού love story τους ακολουθούν ένα μοτίβο που πολλοί γνωρίζουν και έχουν δει στις ταινίες: το «καλό κορίτσι» ερωτεύεται το «κακό αγόρι» το οποίο καταλήγει να κάνει κάποια ανοησία εις βάρος της και προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments