Video

Ελίφ επεισόδιο 664: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 03/09 – Η Μελέκ φλερτάρει με τον Γιουσούφ

Ελίφ επεισόδιο 664: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 03/09 – Η Μελέκ φλερτάρει με τον Γιουσούφ
Ελίφ επεισόδιο 664: Η Μελέκ φεύγει από την καφετέρια αλλά ξεχνάει το σάλι της και ο Γιουσούφ τρέχει να της το βάλει στους ώμους.

Στο σημερινό (3 Σεπτεμβρίου) επεισόδιο της σειράς, η Ζεϊνέπ μέσω του διαδικτύου καταφέρνει να μαζέψει χρήματα για τη θεραπεία του Σελίμ αλλά εκείνος δεν έχει ιδέα για τις ενέργειές της. Ο Γιαχιά μισεί τον Γιουσούφ και τώρα φαίνεται πως είναι ο άντρας που αναζητεί.

Ο Φικρέτ αποφασίζει να κάνει αντιπρόεδρο της εταιρίας τον Σελίμ και ο Χακάν γίνεται έξαλλος. Υπόσχεται να μην το αφήσει αυτό να περάσει. Ο Γιαχιά μοιράζεται με τον Φαρούκ. Ο Γιαχιά συναντάει τον Φαρούν και του λέει ότι έμαθε. Εκείνος του δίνει ένα όπλο και το ζητάει να σκοτώσει τον Γιουσούφ, αυτή είναι η εντολή του αφεντικού. Ο Γιαχιά δεν χαίρεται καθόλου με αυτό και ο Φαρούκ του λέει πως πρέπει να το κάνει και γρήγορα πριν βρει κάποιος άλλος τον Γιουσούφ. Ο Γιαχιά δεν καταλαβαίνει ποιος άλλος μπορεί να ψάχνει τον Γιουσούφ.

Ο Φαρούκ του δίνει ένα όνομα, ο Μουσταφά, ένας άντρας, που δουλεύει για λογαριασμό μιας κυρίας, της Ματσιντέ. Ο Γιάχια ρωτάει γιατί το αφεντικό θέλει νεκρό τον Γιουσούφ. Ο Φαρούκ του λέει την ιστορία. Η κα Ματσιντέ είναι άρρωστη και σύντομα θα πεθάνει και ο Γιουσούφ είναι ο μόνος συγγενής της, είναι ανιψιός της. Το αφεντικό, ο Ταρίκ, είναι γαμπρός της κας Ματσιντέ αλλά εκείνη δεν τον συμπαθεί. Έτσι είναι πιθανό ο Γιουσούφ να είναι ο μοναδικός της κληρονόμος. Ο Μουσταφά ρωτάει για τον Γιουσούφ στη γειτονιά και βρίσκει τελικά το μαγαζί του. Η Αρζού δέχεται ένα τηλεφώνημα σχετικά με τη νέα της ταυτότητα. Η Αρζού λέει στον άντρα πως θα τον πληρώσει σύντομα. Ζητάει τα χρήματα από τον Ουμίτ.

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ μοιράζονται μια έντονα συναισθηματική στιγμή

Εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να τη βοηθήσει γιατί έχασε πολλά χρήματα εξαιτίας της και επιπλέον δεν θέλει να βοηθήσει μια δολοφόνο. Η Αρζού του απαντάει πως δεν είναι καλύτερος από εκείνη. Η Λεϊλά πηγαίνει να πάρει τα φάρμακα της. Η Μελέκ πηγαίνει κουλουράκια στον Γιουσούφ και του λέει πως τον εκτιμά πάρα πολύ. Πουλάει το σπίτι του για τον Σελίμ και δεν ξέρει πως να τον ευχαριστήσει για αυτό. Ο Γιουσούφ της λέει πως το κάνει γιατί νιώθει τον Σελίμ σαν αδελφό του. Το αφεντικό, ο Ταρίκ, καλεί τον Γιαχιά και του ζητάει να σκοτώσει την ίδια μέρα τον Γιουσούφ επειδή ο Μουσταφά, ο άνθρωπος της κας Ματσιντέ φαίνεται πως είναι στα ίχνη του.

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ μοιράζονται μια έντονα συναισθηματική στιγμή στο καφέ. Η Μελέκ φεύγει αλλά ξεχνάει το σάλι της και ο Γιουσούφ τρέχει να της το βάλει στους ώμους. Η Λεϊλά γίνεται μάρτυρας της τρυφερής σκηνής. Ο Χακάν βλέπει το site στο οποίο συγκεντρώνονται χρήματα για τον Σελίμ και βρίσκει την ευκαιρία, που αναζητούσε για να τον γελοιοποιήσει. Η Λεϊλά συναντάει κάποιες γειτόνισσες που μιλάνε άσχημα για τη Μελέκ λέγοντας πως ήθελε να παντρευτεί τον Γιαχιά και τώρα φλερτάρει με τον Γιουσούφ. Η Λεϊλά χαίρεται όταν τις ακούει να κουτσομπολεύουν αρνητικά τη Μελέκ. Ο Κάαν (Τσεϊχουν) συνεχίζει να στέλνει μηνύματα στην Αϊλά. Η κοπέλα έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά του

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments