Αθλητισμός

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Υπέρ της παραμονής του ο Ρέμπε, αλλά με όρους

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Υπέρ της παραμονής του ο Ρέμπε, αλλά με όρους
Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου» είναι υπέρ της παραμονής του Πορτογάλου, αλλά με όρους

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά και άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ομάδα θέλουν την παραμονή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Τούμπα. Θυμίζουμε και τις προ μερικών ημερών δηλώσεις από τον Γιώργο Κούδα πως «ο Βιεϊρίνια έχει το DNA ΠΑΟΚ».

«Δεν μπορώ να φανταστώ τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Αντρέ», συμπλήρωσε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τους δύο τους να εκφράζουν τις σκέψεις πολύ μεγάλης μερίδας του κόσμου. Άπαντες εξάλλου, γνωρίζουν πόσο καταλυτικός μπορεί να είναι ο ρόλος του Βιεϊρίνια εντός των αποδυτηρίων, καθώς και ο αγωνιστικός στην παρούσα φάση, αφού μπορεί να ενισχύσει την ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας εν όψει του μεγάλου ματς με την Μπενφίκα.

Ποια είναι, όμως, η θέση του Όλαφ Ρέμπε για το θέμα. Σίγουρα, η άποψη του ως τεχνικός διευθυντής αναμένεται να βαρύνει πολύ όσον αφορά τις εξελίξεις. Για το συγκεκριμένο ζήτημα η αθλητική εφημερίδα Livesport γράφει: «Επειδή ανοίξαμε αυτόν τον φάκελο «Βιεϊρίνια», θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο Όλαφ Ρέμπε ήταν (και είναι) υπέρ της παραμονής του Πορτογάλου, αλλά με όρους συγκεκριμένους, εναρμονισμένους με τη νέα πραγματικότητα. Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής έδωσε απαντήσεις που “κέρδισαν”».

Τι σημαίνουν οι «εναρμονισμένοι όροι». Προφανώς, αυτό έχει να κάνει πρώτον με το οικονομικό και δεύτερον με τον χρόνο συμμετοχής που θα δίνει ο Αμπέλ Φερέιρα στον παίκτη που έχει συνδέσει όσο λίγοι ξένοι το όνομά του με τον ΠΑΟΚ.

Τι ισχύει για τον Μάτος

Ο Λέο Μάτος είναι στη Θεσσαλονίκη έχοντας επιστρέψει από τη Βραζιλία όπου βρέθηκε λόγω ενός οικογενειακού του ζητήματος. Όπως συνέβη και με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο Βραζιλιάνος έκανε τεστ για την ασθένεια Covid-19 και μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του θα κάνει ατομική προπόνηση. Για αυτό και δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και από τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί με την ομάδα εφόσον βεβαίως, το τεστ είναι αρνητικό.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα συγκρουστούν σε ένα δυνατό φιλικό πριν από την έναρξη της Super League, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα. Πρόκειται για ένα φιλικό ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που δεν συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια. Τον σπουδαίο φιλικό αγώνα, «πρόβα τζενεράλε» εν όψει της νέας σεζόν στη Super League, θα δείξει το Panathinaikos TV (και θα αναμεταδώσει το COSMOTE TV).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments