Αθλητισμός

Γιαν Εμβιλά Ολυμπιακός: Πλησιάζει στο λιμάνι ο Γάλλος χαφ

Γιαν Εμβιλά Ολυμπιακός: Πλησιάζει στο λιμάνι ο Γάλλος χαφ
Γιαν Εμβιλά Ολυμπιακός: Για την απόκτηση του Γάλλου μέσους φορτσάρει η ομάδα του Πειραιά

Το φετινό καλοκαίρι θα φέρει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” επέστρεψαν στην κορυφή ενώ είχαν και εξαιρετική παρουσία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αρκετοί ποδοσφαιριστές του να είναι στην “βιτρίνα” για να αποχωρήσουν. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της ομάδας φουλάρουν για να καλύψουν τα κενά προκειμένου να είναι έτοιμη η ομάδα να διεκδικήσει την συμμετοχή της στο Champions League και στη συνέχεια να πάει μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα. Φυσικά υπάρχει και το Κύπελλο στην αρχή της σεζόν, αλλά όπως όλα δείχνουν εκεί θα παίξουν τα περσινά ρόστερ.

Μια από τις θέσεις που ο Ολυμπιακός εξετάζει την ενίσχυση του είναι αυτή του κεντρικού χαφ. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις. Ο μεγάλος στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι ο Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος συγκεντρώνει όλα όσα θέλουν οι Πειραιώτες καθώς έχει αγωνιστεί σε κορυφαία πρωταθλήματα και η ποιότητά του είναι δεδομένη. Παράλληλα βρίσκεται και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία.

Πλησιάζει στο λιμάνι ο Εμβιλά

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να κάνουν το “μπαμ” με τον Γάλλο μέσο της Σεντ Ετιέν και τα τελευταία 24ωρα φαίνεται πως έχουν γίνει πολλά βήματα… μπροστά για την επίτευξη του deal. Ο Ολυμπιακός καλύπτει τις απαιτήσεις του παίκτη, προσφέροντάς του 1,7 εκατ. ευρώ τον χρόνο, που μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσουν και τα 2 εκατ. ευρώ. Κατά κάποιες πηγές μάλιστα, έχει επιτευχθεί και προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Το βάρος πλέον έχει πέσει στο να βρεθεί η “χρυσή τομή” και με τη γαλλική ομάδα και συζητείται είτε το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς του 30χρονου άσου το επόμενο καλοκαίρι, είτε η απευθείας απόκτησή των δικαιωμάτων του. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα της Ιταλίας για να παραχωρήσει τον Μαντί Καμαρά. Μια τέτοια εξέλιξη ενδεχομένως να τρέξει ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις καθώς το κενό θα είναι μεγάλο. Παράλληλα ο Ολυμπιακός θα έχει ακόμα μεγαλύτερη οικονομική άνεση για να προσφέρει τα χρήματα που θέλει ο Γάλλος ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments