Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη Τζένιφερ Λόπεζ: Η Ελληνίδα καλλονή εντυπωσιάζει με αυτό που φόρεσε

Κατερίνα Στικούδη Τζένιφερ Λόπεζ: Η Ελληνίδα καλλονή εντυπωσιάζει με αυτό που φόρεσε
Κατερίνα Στικούδη Τζένιφερ Λόπεζ: Η παρουσιάστρια του My Style Rocks επέλεξε να φορέσει το εμβληματικό Versace φόρεμα της Χολιγουντιανής σταρ.

Η Κατερίνα Στικούδη είναι αναμφίβολα μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές τραγουδίστριες που υπάρχουν.

Το μοντέλο που γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε, από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με την κολύμβηση και μάλιστα υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία το 2001 κατέκτησε την πέμπτη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μετά το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας αλλά δεν αποφοίτησε ποτέ λόγω της ενασχόλησης της με το μόντελινγκ και την εγκατάσταση της στην Αθήνα. Είναι ένα καλλιτεχνικό φαινόμενο που συνδυάζει, εξαιρετική εμφάνιση και αστείρευτο ταπεραμέντο. Εξίσου υπέροχος είναι και ο χαρακτήρας της, καθώς είναι από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους που υπάρχουν.

Σε πρόσφατή της ανάρτηση στο Instagram, η Ελληνίδα καλλονή δημοσίευσε στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πλάνα από τα γυρίσματα του νέου video clip της, αλλά και φωτογραφίες στις οποίες φοράει ένα φόρεμα που θυμίζει το εμβληματικό φόρεμα της Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ έχει συνοδεύσει το outfit της με ένα εξίσου εντυπωσιακό βάψιμο στις ίδιες αποχρώσεις με το φόρεμα. Το iconic φόρεμα της Τζένιφερ Λόπεζ από τα Grammies του 2000 αναβιώνει η Κατερίνα Στικούδη.

Όλοι θυμόμαστε το αποκαλυπτικό πράσινο Versace φόρεμα που είχε φορέσει στα βραβεία, πριν από πολλά χρόνια, κλέβοντας τις εντυπώσεις, ενώ η διάσημη τραγουδίστρια το φόρεσε ξανά το 2019 στην επίδειξη της Ντονατέλα Βερσάτσε για τη συλλογή του 2020 στο Μιλάνο. Μάλιστα, το 2015, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Google, Eric Schmidt, είχε πει για το Versace φόρεμα πως ήταν η πιο δημοφιλής αναζήτηση που είχαν ποτέ.  Έτσι, το iconic φόρεμα με το πριντ μπαμπού, που έγραψε ιστορία, αποφάσισε να φορέσει και η Κατερίνα Στικούδη, για τις ανάγκες του νέου της video clip με τίτλο «Grande», αναβιώνοντας τη θρυλική εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ.

Εξάλλου, η Κατερίνα Στικούδη εντυπωσιάζει και τραβά τα βλέμματα από τη στιγμή που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος, το 2005, παίρνοντας μέρος στα ελληνικά καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς. Έπειτα, εκπροσώπησε τη χώρα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, κάνοντας κυρίως φωτογραφήσεις για περιοδικά. Τη σεζόν 2005- 2006 έκανε κάποιες εμφανίσεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Έρωτας» ενώ την ίδια σεζόν ήταν συμπαρουσιάστρια των Θέμη Μάλλη και Ελεάννας Τρυφίδου στην πρωινή lifestyle εκπομπή «La Sousourela», κάνοντας έτσι το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments