Πολιτική

Γεωργιάδης, Παπαθανάσης κορωνοϊός: Βρέθηκαν αρνητικοί στα τεστ

Γεωργιάδης, Παπαθανάσης κορωνοϊός: Βρέθηκαν αρνητικοί στα τεστ
Γεωργιάδης, Παπαθανάσης κορωνοϊός: Σύμφωνα με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός και ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό.

Αρνητικός στο τεστ για τον κορωνοϊό είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter αλλά και ο Νίκος Παπαθανάσης και Γιάννης Πλακιωτάκης. Συκεκριμένα αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης στην ανάρτησή του: «Η τήρηση των μέτρων Ασφαλείας, οι μάσκες, τα αντισηπτικά, η αποφυγή της χειραψίας κλπ προστατεύει από τον ιό. Είναι τα πρωτόκολλα που πρέπει όλοι μας να τηρούμε. Ήρθε το αποτέλεσμα του τεστ και είμαι αρνητικός στον COVID. Όλα καλά», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και οι Νίκος Παπαθανάσης και Γιάννης Πλακιωτάκης είχαν τεθεί σε καραντίνα, έπειτα από συναναστροφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Για το λόγο αυτό βρίσκονται σε απομόνωση στο σπίτι τους από την Πέμπτη καθώς, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, είχαν συνάντηση με επενδυτή που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Οι δύο υπουργοί ενημερώθηκαν για την εξέλιξη αυτή λίγο πριν να αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις συναντήσεις του.

Αρνητικός στον ιό και ο Νίκος Παπαθανάσης

Αρνητικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, έπειτα από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στο facebook. Ειδικότερα, στην ανάρτησή του  ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημέρωσε ότι υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό κι ότι ανέμενε τα αποτελέσματα. Στην ανάρτησή του ανέφερε ότι στη συνάντηση, λόγω της οποίας τρεις υπουργοί τέθηκαν σε καραντίνα, όλοι φορούσαν μάσκα.

Αρνητικός στον κορωνοιό και ο Γιάννης Πλακιωτάκης 

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  υποβλήθηκε σε τεστ για  το οποίο βγήκε αρνητικό. Ο κ. Πλακιωτάκης σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του  θα υποβληθεί σε επαναληπτικό τεστ την ερχόμενη Τρίτη και αν βγει και αυτό αρνητικό θα μπορέσει άμεσα να επιστρέψει στα καθήκοντά του. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments