Video

The Bachelor: Πότε κάνει πρεμιέρα στον Alpha

The Bachelor: Πότε κάνει πρεμιέρα στον Alpha
The Bachelor: Το show φαινόμενο που προβάλλεται σε περισσότερες από 30 χώρες, έρχεται στον Alpha.

Πολύ σύντομα φαίνεται πως ξεκινάει το ριάλιτι του Alpha «The Bachelor» με τον Παναγιώτης Βασιλάκο να φορά το κοστούμι του πρώτου Έλληνα Bachelor, σε μια προσπάθεια να βρει τον έρωτα ανάμεσα σε είκοσι υποψήφιες.

Το γνωστό κανάλι είναι έτοιμο για την πρεμιέρα του reality σχέσεων που φιλοδοξεί να ρίξει στη… μάχη της τηλεθέασης ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε και η μέρα της πρεμιέρας του show. Το «The Bachelor» λοιπόν, θα ξεκινήσει τις αναζητήσεις του την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00 το βράδυ. «Ένας άντρας, είκοσι γυναίκες!Όλες θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν», αναφέρεται σε ανακοίνωση του καναλιού.

«Αλλά μόνο μία είναι εκείνη που θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του. Το show φαινόμενο που προβάλλεται σε περισσότερες από τριάντα χώρες έρχεται στον Alpha», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. Το «Bachelor» είναι το καινούριο reality του καναλιού, για το οποίο μετράει αντίστροφα η ώρα για την πρεμιέρα του. Λίγες μέρες έμειναν μέχρι η πόρτα της πολυτελούς βίλας που θα φιλοξενήσει τους διαγωνιζόμενους να ανοίξει.

Και οι είκοσι αυτές γυναίκες θα προσπαθήσουν να γοητεύσουν τον εργένη και να κερδίσουν την καρδιά του. Εξάλλου αυτός είναι και ο στόχος του τηλεοπτικού σόου. Μάλιστα, ο ίδιος ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε μια ανάρτηση στο επίσημο και προσωπικό του προφίλ στο Ιnstagram αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το νέο ριάλιτι του Alpha. Όπως έχει γίνει γνωστό, στο «Bachelor» θα συμμετέχουν γυναίκες οι οποίες μέσα από διάφορες διαδικασίες, θα έρχονται όλο και πιο κοντά στο πλευρό του Παναγιώτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The Bachelor: Η μεγάλη πρεμιέρα Την Πέμπτη στις 22:00 στον @alphatv #TheBachelorGR #AlphaTV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr) στις

Ποια θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος και να κλέψει την καρδιά του γοητευτικού πρωταγωνιστή; Όπως εξήγησε ο ίδιος, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αποχωρούν οι παίκτριες από το ριάλιτι. «Κάθε εβδομάδα στην Τελετή των Ρόδων, θα δίνω από ένα λουλούδι σε όσες γυναίκες θέλω να συνεχίσουν να με διεκδικούν. Όσες δεν πάρουν τριαντάφυλλο, αποχωρούν από το Bachelor», έγραψε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments