Αθλητισμός

«Ροζ» σκάνδαλο Εθνική Αγγλίας: Εκδιώχθηκαν οι νεαροί διεθνείς Γκρίνγουντ και Φόντεν

«Ροζ» σκάνδαλο Εθνική Αγγλίας: Εκδιώχθηκαν οι νεαροί διεθνείς Γκρίνγουντ και Φόντεν
«Ροζ» σκάνδαλο Εθνική Αγγλίας: Οι νεαροί Άγγλοι διεθνείς θα εκδιωχθούν από την αποστολή των «Τριών Λιονταριών», καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχαν καλέσει κοπέλες στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η Εθνική ομάδα.

Οι νεαροί Άγγλοι διεθνείς, Μέισον Γκρίνγουντ και Φιλ Φόντεν, που έκαναν το ντεμπούτο τους στα «Τρία Λιοντάρια» στη νίκη με 1-0 εκτός έδρας επί της Ισλανδίας, φαίνεται ότι παρασύρθηκαν από τον ενθουσιασμό τους. Κάλεσαν κοπέλες στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η Εθνική Αγγλίας με αποτέλεσμα να ξεσπάσει «ροζ» σκάνδαλο. Έτσι, ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, προπονητής της Αγγλίας, αποφάσισε ότι θα αποβληθούν από την αποστολή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκρίνγουντ, 18 ετών και ο Φόντεν, 20 ετών αποκαλύφθηκε ότι είχαν καλέσει κοπέλες στο δωμάτιό τους μετά από δημοσίευμα ισλανδικού μέσου. Το DV δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες που ανέβασαν οι κοπέλες που επισκέφθηκαν τους Άγγλους διεθνείς στο Snapchat, «προδίδοντας» τους δύο νεαρούς παίκτες.

Στη διάρκεια της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να ανακοινώσει ότι οι δύο παίκτες θα αποβληθούν από την αποστολή της Εθνικής. Στην προπόνηση της Δευτέρας με τα «Τρία Λιοντάρια», οι δύο νεαροί ταλαντούχοι, αλλά… απρόσεκτοι ποδοσφαιριστές δεν ήταν παρών. Εκτός από την παραβίαση του κανονισμού όσον αφορά τις επισκέψεις στο ξενοδοχείο, οι δύο νεαροί έχουν να αντιμετωπίσουν κι άλλα θέματα. Παραβίασαν και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό.

Δείτε το βίντεο

Να σημειώσουμε ότι οι δύο παίκτες έγραψαν ιστορία στον αγώνα με την Ισλανδία. Ήταν οι πρώτοι ποδοσφαιριστές των ομάδων του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι, που έκαναν ντεμπούτο στον ίδιο αγώνα μετά τους Πολ Ινς και Ντέιβιντ Γουάιτ το μακρινό πλέον 1992.

Δείτε την ανάρτηση της Opta για το κατόρθωμά τους

Να θυμίσουμε ότι πριν από αυτό το περιστατικό, σκάνδαλο είχε ξεσπάσει και με τον Χάρι Μαγκουάιρ που δεν ήταν στην αποστολή της Αγγλίας για τις υποχρεώσεις της στο Nations League. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεπλάκη σε καβγά στη Μύκονο με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την Αστυνομία και να καταδικαστεί στη συνέχεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments