Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: «Ψάχνεται» ο Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: «Ψάχνεται» ο Μαρτίνς για την ενδεκάδα
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να καταλήξει στην ενδεκάδα που θα κατεβάσει στο ματς με την ΑΕΚ, λόγω των περιορισμών που του θέτει η οδηγία για χρησιμοποίηση παικτών μόνο από το ρόστερ της περασμένης σεζόν.

Η οδηγία να χρησιμοποιηθούν παίκτες μόνο από τα ρόστερ της περασμένης -πλέον- σεζόν στον τελικό Κυπέλλου έχει δημιουργήσει προβλήματα τόσο στον Πέδρο Μαρτίνς, όσο και στον Μάσιμο Καρέρα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει ακόμα καταλήξει ποιοι θα είναι οι 11 που θα αγωνιστούν απέναντι στην ΑΕΚ στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Επίσης, δεν έχει κατασταλάξει στη διάταξη που θα χρησιμοποιήσει αφού αυτό εξαρτάται και από τις επιλογές του στα πρόσωπα. Αυτή τη στιγμή όσον αφορά τη διάταξη του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο «παίζουν» δύο εκδοχές: το 4-2-3-1 και το σχήμα με τριάδα στην άμυνα.

Στην περίπτωση που ο Πορτογάλος τεχνικός προκρίνει την τετράδα είναι υποχρεωμένος να στηριχθεί σε επιλογές όπως των Τοροσίδη – Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος είναι, στην πραγματικότητα, πειραματική επιλογή, την οποία δοκίμασε στο φιλικό με τον Ατρόμητο αλά Ραντζέλοβιτς δεξί μπακ. Αν ο Μαρτίνς διαλέξει τριάδα θα πάει με Σισέ, Μπα και Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτήν την φάση ο Αλέν δεν είναι ακόμα στο 100% και παραμένει εξαιρετικά πιθανό να καθίσει στο τέρμα ένας εκ των Τζολάκη – Καραργύρη (ο πρώτος έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω του αγώνα στο Περιστέρι).

Ανακοινώθηκε ο Πέπε

Ο «εκλεκτός» για τη θέση του Γκιγιέρμε ήταν ο Πέπε που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Γκιμαράες με μεγάλη επιτυχία. Ο παίκτης βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στη χώρα, αλλά η επίσημη ανακοίνωση δεν είχε βγει μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας.

Παρά το γεγονός πως υπήρξαν φήμες ότι υπάρχει εμπλοκή στην μεταγραφή, το χαρτί που περίμεναν στον Ολυμπιακό για να τελειώσει το deal έφτασε το πρωί της Δευτέρας και έτσι μερικές ώρες αργότερα ο ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε επίσημα από τους πρωταθλητές. Ο 23χρονος χαφ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την ομάδα του Πειραιά. Ο ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, αλλά δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό Κυπέλλου, καθώς το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει με τα περσινά ρόστερ των ομάδων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments