Ελλάδα

Μύκονος ληστεία: Νύχτα τρόμου για γνωστό επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του

Μύκονος ληστεία: Νύχτα τρόμου για γνωστό επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του
Μύκονος ληστεία: Άγνωστοι βασάνισαν επιχειρηματία και τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους. Τι καταγγέλλει το ζευγάρι για τη νύχτα τρόμου που έζησε.

Γνωστός επιχειρηματίας καταγγέλλει ότι βασανίστηκε ο ίδιος και η συζυγός του μέσα στο ίδιο τους στο σπίτι στη Μύκονο από οπλισμένους ληστές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο επιχειρηματίας με εστιατόριο στη Μύκονο κατήγγειλε στην Αστυνομία του νησιού ότι στη 01:00 τα ξημερώματα τέσσερα άτομα μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

Ο επιχειρηματίας καταγγέλλει ότι οι δράστες είχαν πιστόλι, λοστό και μαχαίρι, μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του επιχειρηματία και με τη βία κατέβασαν εκείνο και τη σύζυγό του στο σαλόνι του σπιτιού. Εκεί οι ληστές -σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ- χτύπησαν το ζευγάρι έτσι ώστε να τους αποκαλύψουν που έχουν τα χρήματα από τις εισπράξεις του μαγαζιού.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Το ζευγάρι έπειτα από τα χτυπήματα που δέχθηκε έδωσε στους ληστές την είσπραξη από το εστιατόριο (δηλαδή 12.000 ευρώ), ωστόσο, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του καναλιού, οι ληστές δεν ικανοποιήθηκαν και ζητούσαν κι άλλα χρήματα. Έτσι, οι δράστες πήραν μέχρι και τη βέρα που φορούσε η σύζυγός του. Όπως αποκάλυψε το MEGA, στον πάνω όροφο του σπιτιού έμενε η κόρη του ζευγαριού, η οποία άκουσε τις φωνές και λέγοντας πως θα φωνάξει την Αστυνομία οι ληστές τράπηκαν σε φυγή.

Άλλη μια είδηση από το αστυνομικό ρεπορτάζ, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα σήμερα. Πολίτης κατήγγειλε ειδικό φρουρό ότι τον έδεσε και τον κλείδωσε για να τον ληστέψει στην Αργυρούπολη. Την υπόθεση ερευνά η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων μετά τη σύλληψη του συγκεκριμένου αστυνομικού.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το θύμα, ο ειδικός φρουρός περίμενε έξω από κατάστημα και όταν είδε τον άνδρα να βγαίνει, τον ανάγκασε με τη βία να τον ακολουθήσει. Ο αστυνομικός είπε στον πολίτη να τον ακολουθήσει στο τμήμα, αλλά το σχέδιό του ήταν άλλο. Ο αστυνομικός, ένας από τους ειδικούς φρουρούς που κάνει πεζές περιπολίες, οδήγησε τον πολίτη σε ένα διαμέρισμα. Εκεί, μαζί με έναν συνεργό του, έδεσαν το θύμα τους και υπό την απειλή όπλου τον εκβίασαν για να του πάρουν το ποσό των 40.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θύτης και θύμα γνωρίζονταν και μάλιστα ο αστυνομικός φέρεται να εκβίαζε τον ίδιο άνθρωπο και κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments