Αθλητισμός

Ακούνια Ολυμπιακός: Οι Πορτογάλοι συνδέουν τον Αργεντινό με τους «ερυθρόλευκους»

Ακούνια Ολυμπιακός: Οι Πορτογάλοι συνδέουν τον Αργεντινό με τους «ερυθρόλευκους»
Ακούνια Ολυμπιακός: Ένα μεγάλο όνομα της ποδοσφαιρικής αγοράς ακούγεται για τους «ερυθρόλευκους».

Το φετινό καλοκαίρι, όσον αφορά τα μεταγραφικά, έχει… παραταθεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ακούμε μέσα στον Σεπτέμβρη, τα ονόματα που άλλα χρόνια διαβάζαμε ξαπλωμένοι σε ξαπλώστρες της παραλίας. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο λόγος που υπάρχει είναι πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι συνδέουν τον Αργεντινό Μάρκος Ακούνια με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με ΜΜΕ από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, ο Ολυμπιακός έκανε κρούση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον 29χρονο Αργεντινό μπακ χαφ. Τα «λιοντάρια» για να τον δώσουν ζητούν, βέβαια, πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ. Για τον παίκτη υπάρχει, επίσης, ενδιαφέρον από τις Σεβίλλη, Μπέτις και Ρασίνγκ Κλουμπ.

Ο Ακούνια αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ από το 2017, ενώ να σημειώσουμε ότι έχει συμπληρώσει 27 συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής, στην οποία έκανε το ντεμπούτο του το 2016. Στο You Tube κυκλοφορεί βιντεάκι για τον Αργεντινό λόγω των φημών που υπάρχουν για τον παίκτη και τη Σεβίλλη.

Δείτε το εν λόγω βίντεο

Τι γίνεται με τον Σούμπασιτς

Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς που έχει μείνει ελεύθερος από τη Μονακό, προπονείται στη χώρα του και φαίνεται ότι περιμένει την πρόταση του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο 35χρονος γκολκίπερ είχε προτάσεις από… εξωτικά μέρη και από τη Μέση Ανατολή, όπως αναφέρει το fosonline.gr, αλλά τις απέρριψε.

Το ίδιο σάιτ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός εδώ και δύο μήνες έχει το «πάνω χέρι» στην υπόθεση του Σούμπασιτς, καθώς ακουγόταν έντονα ότι μετά την ολοκλήρωση των περσινών υποχρεώσεων στο Europa League, τότε ο Ζόρζε Μέντες θα έφερνε σούπερ πρόταση για τον Ζοσέ Σα και τη θέση του θα έπαιρνε ο 35χρονος γκολκίπερ.

Πλέον, φτάσαμε στις 7 Σεπτεμβρίου, ο Σα είναι στον Ρέντη και κάνει θεραπείες, ενώ ο Σούμπασιτς έχει γυρίσει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Ζαντάρ και κάνει φουλ ατομικές προπονήσεις, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος όταν βρει ομάδα. Μάλιστα, εμφανίζεται να κάνει προπονήσεις μαζί με τον τερματοφύλακα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντομινίκ Λιβάκοβιτς. Φαίνεται ότι ο Σούμπασιτς έχει μία κρυφή ελπίδα ότι στο τέλος θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Για να συμβεί φυσικά αυτό, θα πρέπει να πωληθεί ο Ζοσέ Σα και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πρόταση για τον Πορτογάλο γκολκίπερ. Ο Σούμπασιτς όμως περιμένει στο ακουστικό του…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments