Αθλητισμός

Σούμπασιτς Ολυμπιακός: Προπονείται και περιμένει τους «ερυθρόλευκους» ο Κροάτης

Σούμπασιτς Ολυμπιακός: Προπονείται και περιμένει τους «ερυθρόλευκους» ο Κροάτης
Σούμπασιτς Ολυμπιακός: Ο Κροάτης τερματοφύλακας δεν έχει βρει ακόμα ομάδα και φαίνεται ότι περιμένει τους «ερυθρόλευκους» να του κάνουν πρόταση.

Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς που έχει μείνει ελεύθερος από τη Μονακό, προπονείται στη χώρα του και φαίνεται ότι περιμένει την πρόταση του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο 35χρονος γκολκίπερ είχε προτάσεις από… εξωτικά μέρη και από τη Μέση Ανατολή, όπως αναφέρει το fosonline.gr, αλλά τις απέρριψε.

Το ίδιο σάιτ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός εδώ και δύο μήνες έχει το «πάνω χέρι» στην υπόθεση του Σούμπασιτς, καθώς ακουγόταν έντονα ότι μετά την ολοκλήρωση των περσινών υποχρεώσεων στο Europa League, τότε ο Ζόρζε Μέντες θα έφερνε σούπερ πρόταση για τον Ζοσέ Σα και τη θέση του θα έπαιρνε ο 35χρονος γκολκίπερ.

Πλέον, φτάσαμε στις 7 Σεπτεμβρίου, ο Σα είναι στον Ρέντη και κάνει θεραπείες, ενώ ο Σούμπασιτς έχει γυρίσει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Ζαντάρ και κάνει φουλ ατομικές προπονήσεις, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος όταν βρει ομάδα. Μάλιστα, εμφανίζεται να κάνει προπονήσεις μαζί με τον τερματοφύλακα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντομινίκ Λιβάκοβιτς. Φαίνεται ότι ο Σούμπασιτς έχει μία κρυφή ελπίδα ότι στο τέλος θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Για να συμβεί φυσικά αυτό, θα πρέπει να πωληθεί ο Ζοσέ Σα και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πρόταση για τον Πορτογάλο γκολκίπερ. Ο Σούμπασιτς όμως περιμένει στο ακουστικό του…

Τι γίνεται με τον Λιβάι Γκαρσία

Ολυμπιακός και ΑΕΚ φαίνεται να ενδιαφέρονται και οι δύο για τον Λιβάι Γκαρσία. Μέχρι τώρα είχε γίνει γνωστό ότι η Ένωση ήταν αυτή που τον είχε στη λίστα της, αλλά πλέον τον παίκτη εξετάζει και η ομάδα του Πειραιά, όπως αναφέρει το ισραηλινό Sport1.

Στο δημοσίευμα από το Ισραήλ τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει και πρόταση ύψους 2.000.000 ευρώ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Ο 22χρονος εξτρέμ αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί να καλύψει και τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Για τον παίκτη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η τουρκική Κασίμπασα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προχωρήσει κάτι.

Ίσως, ρόλο σε αυτό να παίζουν και οι απαιτήσεις της Μπεϊτάρ. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από το Ισραήλ, η ομάδα του Γκαρσία για να τον δώσει ζητούσε 3.000.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του. Θέλει δηλαδή να έχει δικαιώματα συνιδιοκτησίας.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Λιβάι Γκαρσία είχε 33 συμμετοχές με έξι γκολ και τρεις ασίστ. Ο 22χρονος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από τη χώρα του, το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, και το 2015 ήρθε στην Ευρώπη. Αρχικά, πήγε στην Άλκμααρ και από εκεί στην Εξέλσιορ. Ακολούθησε το Ισραήλ, όπου πήγε για να παίξει στην Χαποέλ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα και πέρυσι αγωνίστηκε στην Μπεϊτάρ με την οποία έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Τέλος, ο 22χρονος έχει ήδη 27 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments