Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [08/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [08/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [08/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [08/09/20].

Κριός

Αν περίμενες να συμβούν σημαντικές αλλαγές στη σχέση σου, τότε θα έχεις σαφείς ενδείξεις…. ότι είναι μάλλον απίθανο να συμβούν. Μπορεί να μην γνωρίζεις ποια θα είναι η επόμενη κίνηση που πρέπει να κάνεις, αλλά δεν χρειάζεται να βιαστείς. Θα ωφεληθείς ακολουθώντας μια προληπτική προσέγγιση, ξεκαθαρίζοντας στο μυαλό σου, τι ακριβώς θέλεις να ζήσεις. Ακόμη και η προετοιμασία σε αυτό το στάδιο, είναι καλύτερη από το να μην κάνεις τίποτα.

Ταύρος 

Ακόμα κι αν αντιμετωπίζεις διάφορες «εμπόλεμες» καταστάσεις στη σχέση σου, γνωρίζεις ότι υπάρχουν σωστοί και λάθος τρόποι αντιμετώπισής τους. Το ζήτημα της ερωτικής σου ζωής χρειάζεται μια ήρεμη και λογική προσέγγιση. Μην βάζεις λάδι στη φωτιά, αν δεν θέλεις να χειροτερέψουν τα πράγματα. Κράτα την ψυχραιμία σου και μην ξεκινάς αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Διαφορετικά….θα γίνεις μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης.

Δίδυμοι

Αν επιθυμείς να λειτουργήσεις με υπερβολικό τρόπο στη σχέση σου αυτή τη στιγμή, καλύτερα σκέψου μια πιο λογική ή πιο υγιή προσέγγιση. Αν θέλεις να γίνει πιο διασκεδαστικός και περιπετειώδης ο δεσμός σου, μην κάνεις κάτι απερίσκεπτο….γιατί τότε θα δημιουργήσεις προβλήματα. Το να κάνεις οτιδήποτε σε ενθαρρύνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου τώρα, μπορεί να είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η αγάπη απέναντι στον εαυτό σου και ο αυτοσεβασμός… είναι πολύ ερωτικές ιδιότητες!

Καρκίνος

Μπορεί εύκολα να απορρυθμίσεις μια διαδικασία στην ερωτική σου ζωή, που πιθανόν, λειτουργεί καλά για σένα. Το γεγονός ότι κάτι δεν συμβαίνει αμέσως ή δεν ακολουθεί κατά γράμμα το σχέδιό σου, θα σε κάνει να νιώσεις πως πρέπει να ενεργήσεις βιαστικά. Αυτό μπορεί να φέρει μια σύντομη αίσθηση ανακούφισης ή ικανοποίησης! Όμως θα επωφεληθείς πολύ περισσότερο, αν δείξεις εμπιστοσύνη στον τρόπο που εξελίσσεται η σχέση σου. Γιατί θα σε μεταφέρει στο σημείο που θέλεις, σταδιακά! svg%3E

Λέων 

Παρόλο που η σχέση σου, είναι πηγή χαράς και ικανοποίησης, αξίζει να εξερευνήσεις κι άλλες επιλογές. Το να βγεις έξω και να υιοθετήσεις μια στάση ευγνωμοσύνης σε βασικό επίπεδο μπορεί να σε αναζωογονήσει τώρα. Γιατί αν εστιάσεις σε ό,τι εκτιμάς σε άλλους τομείς της ζωής σου, θα επιδράσει υπέροχα στην ερωτική σου ζωή. Δοκίμασέ το και θα δεις!

Παρθένος

Πιθανότατα δεν έχεις κανένα πρόβλημα να κάμψεις ορισμένους κανόνες τώρα. Αν όμως πιέζεσαι για να κάνεις κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές σου, τότε θα πρέπει να φρενάρεις. Ακόμα κι αν ο αγαπημένος σου δεν βλέπει πουθενά να υπάρχει πρόβλημα, γνωρίζεις πως αν συγκρατηθείς, θα είναι για καλό λόγο. Αν αισθάνεσαι ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπεις με την ονομαστική του αξία….τότε μάλλον έχεις δίκιο!

Ζυγός 

Για να υπερασπιστείς μια άποψή σου στον αγαπημένο σου θα πρέπει να την αποδείξεις. Εκεί ακριβώς, θα δημιουργηθεί πρόβλημα ή αντιπαράθεση ανάμεσά σας. Υπάρχει πάντα κάτι διασκεδαστικό και σέξι σ’ ένα πνεύμα ανταγωνισμού μέσα σε μια ερωτική σχέση. Αλλά ίσως αντιδράσεις με ένταση, προσπαθώντας να αποδείξεις πως ο αγαπημένος σου κάνει λάθος. Έχεις επιλογές σχετικά με το βαθμό που θα εμπλακείς, σ αυτήν την άσκοπη μάχη. Επέλεξε με σύνεση.

Σκορπιός

Τα ερωτικά σου για άλλη μια φορά, θα έχουν ένα ασυνήθιστο ή εντελώς παράξενο κλίμα. Ίσως να μην είσαι σε θέση να καταλάβεις όσα σκέφτεσαι, αισθάνεσαι και βιώνεις. Αλλά αυτό, την κάνει τόσο συναρπαστική! Έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την επαναλαμβανόμενη ρουτίνα της σχέσης σου, που κάνει και τους δυο, να νιώθετε πως γεράσατε πριν την ώρα σας. Υπάρχει ο αυθορμητισμός, που σας περιμένει να τον εφαρμόσετε όπου χρειάζεται. Εφαρμόστε τον με πάθος! svg%3E

Τοξότης 

Ανεξάρτητα από το αν είσαι σε σχέση ή όχι, είναι ξεκάθαρο για τον εραστή σου ή για το άτομο που σ’ ενδιαφέρει, πόσο αξιόπιστη είσαι….κι ότι μπορούν να γίνουν φανταστικά βήματα στη σχέση σας ή στη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης. Μπορεί να εκδηλωθούν σαν ενίσχυση ενός δεσμού… και με τρόπο που να διευκολύνει περισσότερη ευπάθεια και για τις δύο πλευρές. Παίρνοντας την πρωτοβουλία όσο πιο ανοιχτά μπορείς με το ταίρι σου ή το μελλοντικό εραστή σου, του διαμηνύεις, ότι τον εμπιστεύεσαι να κάνει το ίδιο. Αυτός είναι ο τρόπος για να σημειωθεί απτή πρόοδος… που είναι η ουσία των παθιασμένων σου ονείρων !

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτική με τα θεμέλια που δημιουργείς στη σχέση σου. Υπάρχουν νέες οδηγίες, όρια, ή τρόποι για να το κάνεις… που μπορούν να δημιουργήσουν μια αίσθηση αυθορμητισμού. Όμως υπάρχουν και πολλοί κανόνες, που θα φανούν απαιτητικοί και πνιγεροί. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για το λόγο που θέλεις να επιβάλλεις μια σταθερή δομή. Η αγάπη λειτουργεί με τη δική της ατζέντα. Γι’ αυτό χαλάρωσε και σταμάτα να κρατάς σφιχτά τα ηνία.

Υδροχόος

Ακόμα κι αν καταφέρεις να προσέχεις τον εαυτό σου σε περιοχές εκτός του συναισθηματικού σου κόσμου, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις το βάρος των συναισθηματικών αποσκευών της καρδιάς σου. Η καρδιά σου πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανοιχτή και δεκτική για να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό σου! Αγνοώντας όμως τον πόνο που προσπαθείς να καταστείλεις, δε θα τον εξαφανίσει. Βρες ένα αξιόπιστο άτομο…. είτε είναι ο εραστής σου είτε κάποιος που θα μπορέσεις να του ανοιχτείς. Μόνο εσύ μπορείς να ελευθερώσεις τον εαυτό σου….και του το οφείλεις!

Ιχθύες

Αυτή είναι η ώρα για να δείξεις στον αγαπημένο σου πόσα σημαίνει για σένα. Ακόμα κι αν είσαι σίγουρη πως το κάνεις σε καθημερινή βάση – και μάλλον το κάνεις – έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να του προσφέρεις κάτι… που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Το έντονα ελκυστικό και σέξι σχετικά με αυτό…. είναι το γεγονός ότι έρχεται κατευθείαν από τα βάθη της καρδιάς σου. Βλέποντας τον εραστή σου τόσο χαρούμενο….θα είναι από μόνο του υπέροχο πράγμα. Αλλά κι ο τρόπος που ο εραστής σου θα σου φτιάξει τη διάθεση… θα είναι επίσης φανταστικός!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments