Αθλητισμός

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Πορτογάλος

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Πορτογάλος
Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Μία από αυτές είναι της Γκιμαράες, στην οποία αγωνιζόταν σε νεαρή ηλικία.

Το σίριαλ Βιεϊρίνια καλά κρατεί. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που είναι χωρίς συμβόλαιο εξετάζει τις επιλογές του. Για την υπόθεση του 34χρονου Πορτογάλου γράφει η Metrosport, που επισημαίνει ότι ο παίκτης έχει πρόταση από την Γκιμαράες, όπου αγωνιζόταν νεαρός.

«Ο μέχρι και πριν λίγες μέρες κάπτεν του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια, έχει ήδη κάποιες προτάσεις στα χέρια του και θα αρχίσει πλέον να τις εξετάζει. Την ίδια ώρα στην Πορτογαλία γράφεται ότι η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, η Γκιμαράες, σκέφτεται να τον προσεγγίσει για να τον εντάξει και πάλι στην δύναμή της, μετά την ηχηρή μεταγραφή του Κουαρέσμα. Σε κάθε περίπτωση η περίοδος αναμονής ολοκληρώνεται και σύντομα αναμένονται εξελίξεις και τέλος σε μία εκκρεμή κατάσταση που δεν βοηθά ούτε τον ΠΑΟΚ, ούτε τον παίκτη».

Τα πορτογαλικά Μέσα, επίσης, επιβεβαιώνουν ότι το όνομα του Βιεϊρίνια έχει πέσει στο τραπέζι της Γκιμαράες. Μετά την απόκτηση του Κουαρέσμα, η Βιτόρια θέλει να κλείσει ακόμη έναν σπουδαίο διεθνή Πορτογάλο, επικεντρώνοντας την προσοχή της στους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Μπρούνο Άλβες και Αντριέν Σίλβα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους, δεν αποκλείεται να στραφούν σε έναν Πορτογάλο που πανηγύρισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016, αναφερόμενοι στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος δεν δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο στην παρούσα φάση δεδομένου πως η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε. «Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για την επιβεβαίωση αυτού του ενδιαφέροντος», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Να σημειώσουμε ότι η Γκιμαράες παρουσίασε με τον καλύτερο τρόπο την κίνησή της να αποκτήσει τον Κουαρέσμα αφού έφτιαξε ένα φανταστικό βίντεο για να τον καλωσορίσει στην ομάδα. Δείτε το τρομερό βίντεο που έγινε viral:

Τι δήλωσε ο Κυριάκος Κυριάκος για τον Βιεϊρίνια

Ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε στο Metropolis 95.5 και είπε για τον Βιεϊρίνια: «Είναι προφανές, από την στιγμή που δεν υπάρχει ανακοίνωση αποχωρισμού ούτε από τον ΠΑΟΚ, ούτε από τον Αντρέ ότι το ζήτημα παραμένει ανοιχτό. Η πραγματικότητα είναι όπως και να το δει κάποιος, το βλέπει σαν ανοιχτό ζήτημα. Δεν μου αρέσουν να είμαι υπέρ η κατά ενός ανθρώπου ή ενός οργανισμού.

Δεν μαχόμαστε με τον Αντρέ. Έχει κερδίσει με την συνεισφορά του έναν σπουδαίο ρόλο για να μην πω εξώφυλλο στην ιστορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η προσφορά του είναι ανεκτίμητη ακόμη και αν τα δεδομένα της στιγμής δεν φέρουν συμφωνία. Το πως κάθε άνθρωπος ή κάθε ομάδα αναλύει τα δεδομένα της στιγμής είναι κάτι διαφορετικό. Γίνονται ανακατατάξεις χωρίς πολύ χρόνο.

Αν ο ΠΑΟΚ έκανε μία προσφορά που δεν ήταν αρκετή για τον Αντρέ ή αν ο Αντρέ έχει κάποιες απαιτήσεις, δεν σημαίνει ότι χαλάνε οι σχέσεις. Ακόμη και αν δεν συμφωνήσουμε έχουμε σχέση σεβασμού με τον Αντρέ και θα την διατηρήσουμε. Η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή. Πρέπει να διατηρήσουμε και τον σεβασμό στο πρόσωπο του Αντρέ και στην ΠΑΕ, γιατί θα τα βρίσκουμε μπροστά μας. Η συμφωνία είναι πολλές παράμετροι.

Τον αντιμετωπίζουμε ως εμβληματική μορφή, θεωρούμε ότι μπορεί να είναι χρήσιμος και στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια και τον κοστολογούμε με συγκεκριμένο τρόπο. Γίνονται ζυμώσεις, αλλά το βλέπω δύσκολο τώρα, με δύο παιχνίδια μπροστά μας, να έχουμε εξελίξεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments