Αθλητισμός

Λύρατζης Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει την περίπτωσή του

Λύρατζης Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει την περίπτωσή του
Λύρατζης Παναθηναϊκός: Μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η ομάδα θα έχει πάρει τις όποιες αποφάσεις.

Σε μεταγραφικό «πυρετό» είναι ο Τσάβι Ρόκα, συνεχίζοντας τις επαφές για την απόκτηση χαφ στον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί στο «τριφύλλι» όλο το βάρος να έχει πέσει στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην Τρίπολη, μα ο φιλόδοξος τεχνικός διευθυντής παράλληλα συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό αν και υπάρχει ακόμα σχεδόν ένας μήνας μεταγραφικής περιόδου μπροστά μας.

Μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη λοιπόν, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα έχει κλείσει κεντρικό χαφ με αμυντικογενή χαρακτηριστικά, με τον Τσάβι Ρόκα να παρακολουθεί κάποιες περιπτώσεις αλλά είναι δεδομένο πως οι «πράσινοι» δεν θα βιαστούν για καμία περίπτωση από τη στιγμή που έχουν αρκετό χρόνο.

Και ενώ οι επαφές του Τσάβι Ρόκα συνεχίζονται, το όνομα του Λευτέρη Λύρατζη δεν έχει φύγει από τη λίστα της ελληνικής ομάδας καθώς συνεχίζουν να το εξετάζουν, με τις εξελίξεις να αναμένονται πολύ σύντομα. Να αναφέρουμε πως ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ και δεν αποκλείεται μετά το ματς του «Δικέφαλου του Βορρά» με την Μπενφίκα να υπάρξουν νεότερα από τη στιγμή που ο παίκτης αρέσει στον Παναθηναϊκό.

Ξεχωρίζει για το ταλέντο και τις πολύ καλές του εμφανίσεις

Εξάλλου, το ταλέντο του και οι πολύ καλές εμφανίσεις στον Κεραυνό δεν άργησαν να προσελκύσουν ενδιαφερόμενους συλλόγους, με αποτέλεσμα το 2012 η οικογένειά του να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στα Πεύκα, αφού σε ηλικία μόλις 12 ετών αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με αξιοσημείωτα γενναιόδωρο συμβόλαιο για τα ηλικιακά του δεδομένα. Μέχρι τα 12 του χρόνια ο Λύρατζης αγωνιζόταν στις ομάδες υποδομής του Κεραυνού Κρηνίδων. Το 2012 ο παίκτης είχε ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων πάνω του. Σχεδόν ταυτόχρονα η οικογένειά του δέχτηκε προτάσεις τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο και από την αγγλική Άρσεναλ, η οποία θα κάλυπτε και την μετακόμιση όλης της οικογένειας στο Λονδίνο. Ο παίκτης αποκτήθηκε τελικά από τον ΠΑΟΚ, που με μια αξιόλογη πρόταση κατάφερε να αποσπάσει την συγκατάβαση της πλευράς του παίκτη και του συλλόγου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments