Αθλητισμός

Ολυμπιακός ΕΠΟ: Ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» κατά της Ομοσπονδίας για τον τελικό του Κυπέλλου

Ολυμπιακός ΕΠΟ: Ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» κατά της Ομοσπονδίας για τον τελικό του Κυπέλλου
Ολυμπιακός ΕΠΟ: Οι «ερυθρόλευκοι» κατηγορούν την Ομοσπονδία ότι δίνει ανεξέλεγκτα προσκλήσεις για το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο τελικός Κυπέλλου και η διεξαγωγή του συνεχίζει να προκαλεί μεγάλες εντάσεις. Τελευταία τέτοια είναι η ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, την οποία κατηγορεί ότι μοιράζει προσκλήσεις για το Πανθεσσαλικό Στάδιο, παραβιάζοντας το Πρωτόκολλο Υγείας και τα συμφωνηθέντα με την Ελληνική Αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» πριν τον τελικό με την ΑΕΚ με αιτία τη χορήγηση προσκλήσεων σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας:

«Παραβιάζοντας το Πρωτόκολλο Υγείας, τα συμφωνηθέντα με την ΕΛΑΣ σε όλες τις συσκέψεις Ασφαλείας και κάθε νομιμότητα η ΕΠΟ ανοίγει τις πόρτες του Πανθεσσαλικού δίνοντας ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας με ότι αυτό συνεπάγεται. Καλούμε τα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη να πάρουν θέση και να τηρηθούν τα νόμιμα και συμφωνηθέντα.

Προβλέπεται να είναι στο γήπεδο δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όλοι ήδη γνωστοί ονομαστικά, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ! Κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα και να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς απαγορεύεται. Κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα».

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει φτάσει ήδη στον Βόλο με μια αποστολή όπου ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συμπεριλάβει 25 ποδοσφαιριστές, ακόμα και εκείνους που δεν μπορούν να αγωνιστούν λόγω της διεξαγωγής του παιχνιδιού με την Ένωση με παίκτες από τα ρόστερ της περσινής σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μαζί του τους: Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Σουρλής, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας του Πειραιά, η σπουδαία είδηση είναι ότι έφτασε στην Ελλάδα ο Γιαν Εμβιλά, για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος έμπειρος μέσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη γαλλική Σεντ Ετιέν και να πάρει τη θέση του Γκιγιέρμε στη βασική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», μετά την πώληση του Βραζιλιάνου στην Αλ Σαντ.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του στην Αθήνα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments