Αθλητισμός

Οπερί Ολυμπιακός: Τα γαλλικά Μέσα «στέλνουν» τον παίκτη είτε στην ομάδα του Πειραιά είτε στη Νότιγχαμ

Οπερί Ολυμπιακός: Τα γαλλικά Μέσα «στέλνουν» τον παίκτη είτε στην ομάδα του Πειραιά είτε στη Νότιγχαμ
Οπερί Ολυμπιακός: Γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο αριστερός μπακ της Σατορού θα καταλήξει είτε στην ομάδα του Πειραιά είτε στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Κριστοφέρ Οπερί, αριστερός μπακ της Σατορού, θα κλείσει στον Ολυμπιακό ή τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Θυμίζουμε ότι και οι δύο ομάδες ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα γαλλικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως Ολυμπιακός και Φόρεστ είχαν ασχοληθεί με τον Οπερί και σε προηγούμενη φάση. Μάλιστα, αρχικά είχε απορριφθεί μία κρούση της Φόρεστ. Ωστόσο οι Γάλλοι θεωρούν πως ο αριστερός θα κλείσει σε μία από τις δύο ομάδες.

Ο 23χρονος είναι αριστερός μπακ αλλά παίζει και όλη την πλευρά στο γήπεδο. Αν και γεννημένος στο Αμπιτζάν και την Ακτή Ελεφαντοστού έχει και γαλλικό διαβατήριο. Με ύψος 1.83 ανήκει στη Σατορού και πέρυσι στη Ligue 2 είχε 23 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Στην Αθήνα ο Εμβιλά

Η σπουδαία είδηση της ημέρας για τον Ολυμπιακό είναι ότι έφτασε στην  ο Γιαν Εμβιλά, για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο  έμπειρος μέσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη γαλλική Σεντ Ετιέν και να πάρει τη θέση του  στη βασική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», μετά την πώληση του Βραζιλιάνου στην Αλ Σαντ. Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του στην Αθήνα:

svg%3E svg%3E svg%3E

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά της ΕΠΟ

Σήμερα ο Ολυμπιακός προχώρησε σε έκδοση ανακοίνωσης κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, την οποία κατηγορεί ότι μοιράζει προσκλήσεις για το Πανθεσσαλικό Στάδιο, παραβιάζοντας το Πρωτόκολλο Υγείας και τα συμφωνηθέντα με την Ελληνική Αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» πριν τον τελικό με την ΑΕΚ με αιτία τη χορήγηση προσκλήσεων σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας:

«Παραβιάζοντας το Πρωτόκολλο Υγείας, τα συμφωνηθέντα με την ΕΛΑΣ σε όλες τις συσκέψεις Ασφαλείας και κάθε νομιμότητα η ΕΠΟ ανοίγει τις πόρτες του Πανθεσσαλικού δίνοντας ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας με ότι αυτό συνεπάγεται. Καλούμε τα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη να πάρουν θέση και να τηρηθούν τα νόμιμα και συμφωνηθέντα.

Προβλέπεται να είναι στο γήπεδο δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όλοι ήδη γνωστοί ονομαστικά, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ! Κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα και να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς απαγορεύεται. Κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments