Ελλάδα

Νεκρός κορωνοϊός Καστοριά: Πέθανε εργαζόμενος του εργοστασίου με τα πολλά κρούσματα στα Γιαννιτσά

Νεκρός κορωνοϊός Καστοριά: Πέθανε εργαζόμενος του εργοστασίου με τα πολλά κρούσματα στα Γιαννιτσά
Νεκρός κορωνοϊός Καστοριά: Μυστήριο υπάρχει γύρω από τον θάνατο εργαζόμενου του εργοστασίου με τα πολλά κρούσματα στα Γιαννιτσά. Ο άνδρας ήταν σε καραντίνα.

Πολλά είναι τα ερωτηματικά γύρω από τον θάνατο εργαζόμενου που δούλευε στο εργοστάσιο στα Γιαννιτσά που έκλεισε λόγω πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού. Ο 31χρονος βρισκόταν σε καραντίνα και τον βρήκε νεκρό η μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πηγές του υπουργείου Υγείας, ο 31χρονος από την Ποριά είχε κάνει ένα τεστ για τον κορωνοϊό και είχε βγει αρνητικό. Μέχρι τώρα δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια του θανάτου του και θα διακομιστεί για νεκροψία στο Νοσοκομείο της Καστοριάς. Μάλιστα, του έχει γίνει λήψη δείγματος προκειμένου να γίνει και δεύτερο τεστ το οποίο εστάλη στο Μικροβιολογικό Τμήμα της Κοζάνης και τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στην ημέρα.

Την ίδια ώρα πληροφορίες του kastorianiestia.gr αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας φέρεται να έπαθε ανακοπή, όμως σε κάθε περίπτωση το πόρισμα του ιατροδικαστή είναι αυτό που θα δώσει απαντήσεις.

Εν τω μεταξύ, ένας ακόμα συμπολίτης μας κατέληξε από κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα 308. Πιο συγκεκριμένα, ένας ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν. Πρόκειται για έναν 90χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο λόγω επιπλοκών της νόσου Covid-19 μέσα σε λίγες ώρες σήμερα Δευτέρα. Υπενθυμίζεται πως το πρωί έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο ένας 71χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είχε υποκείμενα νοσήματα. Με τους δύο αυτούς θανάτους, ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον νέο κορωνοϊό ανέρχεται στους 308.

Τα χθεσινά κρούσματα

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ  ανέφερε: «Ανακοινώνουμε 207 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα, εκ των οποίων 23 συνδέονται με γνωστές συρροές και 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 13.240, εκ των οποίων το 55,5% είναι άνδρες.

Τα 2.394 (18,1%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 5.710 (43,1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 54 συμπολίτες μας, με τη διάμεση ηλικία τους να είναι στα 70 έτη. Οι 12 (22,2%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88,9%, των διασωληνωμένων έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 171 ασθενείς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments