Video

Ελίφ επεισόδιο 671: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 14/09 – Ο Ταρίκ μαλώνει και απειλεί τη Βιλντάν

Ελίφ επεισόδιο 671: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 14/09 – Ο Ταρίκ μαλώνει και απειλεί τη Βιλντάν
Ελίφ επεισόδιο 671: Η Βιλντάν επιστρέφει στην έπαυλη και βλέπει τις κηλίδες αίματος τις οποίες προσπαθεί να καλύψει.

Στο σημερινό (14 Σεπτεμβρίου) επεισόδιο, η Ρεϊχάν μπαίνει στο αυτοκίνητο του Κερέμ, στην προσπάθεια της να το σκάσει από τα αδέλφια της, που την κυνηγούν. Ο Κερέμ της ζητάει να βγει έξω και την κατηγορεί για κλέφτρα.

Πιστεύει πως προσπαθεί να το σκάσει από την αστυνομία. Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και η Ιντζί βρίσκουν ένα σπίτι να νοικιάσουν. Σχεδιάζουν να το χρησιμοποιήσουν και ως επαγγελματική στέγη. Η Ελίφ βρίσκει κάτι μπισκότα στο σπιτάκι και θέλει να τα φάει γιατί πεινάει. Σπάει ένα βάζο και στην προσπάθειά της να μαζέψει τα γυαλιά, τραυματίζεται. Η Ρεϊχάν και ο Κερέμ τσακώνονται στο αυτοκίνητο και για μια στιγμή η Ρεϊχάν πιστεύει πως ο Κερέμ έχει κακές προθέσεις. Ο Κερέμ θυμώνει και σταματάει το αυτοκίνητο και την αφήνει στη μέση του δρόμου. Η Ρεϊχάν είναι απελπισμένη.

Ο Κερέμ φτάνει σπίτι του και η μητέρα του, η αδελφή του και ο γαμπρός του τον καλωσορίζουν. Η Ελίφ τους παρακολουθεί και αποφασίζει να βγει από το σπιτάκι για να ζητήσει βοήθεια. Προσπαθεί να βρει τη Βιλντάν. Η Ρεϊχάν περπατάει και βρίσκει ένα σπίτι. Κουρασμένη όπως είναι κατευθύνεται στην πόρτα του. Η Ελίφ μπαίνει στο μεγάλο σπίτι και πλησιάζει το τραπέζι. Η Βιλντάν και ο Ταρίκ τη βλέπουν. Η Ελίφ κρύβεται ενώ ο Ταρίκ χρησιμοποιεί ένα κόλπο και η Βιλντάν πηγαίνει να δει γιατί η Ελίφ κυκλοφορεί ελεύθερη. Η Βιλντάν αρπάζει τη μικρή από το χέρι και την πηγαίνει στο κελάρι.

Η Βιλντάν επιστρέφει στην έπαυλη και βλέπει τις κηλίδες αίματος. Προσπαθεί να τις καλύψει. Ο Κερέμ μιλάει στην οικογένειά του για τον καιρό που πέρασε στην Αμερική. Η οικογένεια αναφέρεται και σε μια κοπέλα που έχει αισθήματα για τον Κερέμ αλλά εκείνος δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για εκείνη. Ο Ταρίκ βρίσκει μια δικαιολογία και σηκώνεται από το τραπέζι για να συναντήσει τη Βιλντάν. Τη μαλώνει και την απειλεί. Η Ελίφ είναι σημαντική για εκείνον και δεν θέλει να γίνουν λάθη και να μάθει η οικογένεια την ύπαρξη της. Η Ρεϊχάν χτυπάει την πόρτα της οικογένειας. Η Γιλντίζ ανοίγει την πόρτα και πιστεύει πως η Ρεϊχάν είναι η καινούρια κοπέλα, που περιμένουν να έρθει για δουλειά.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments