Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Εξελίξεις για το μέλλον του Πορτογάλου

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Εξελίξεις για το μέλλον του Πορτογάλου
Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Εξελίξεις αναμένονται για το μέλλον του Πορτογάλου στόπερ και το ενδιαφέρον της Μπενφίκα.

Έδώ και καιρό γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο. Οι “αετοί” έχουν κάνει σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις καθώς στοχεύουν στο να κατακτήσουν τους εγχώριους τίτλους, αλλά και να κάνουν μεγάλη Ευρωπαϊκή πορεία.  Μια από τις θέσεις που θέλουν να ενισχυθούν περισσότερο είναι στο κέντρο της άμυνας. Έτσι προέκυψε και το ενδιαφέρον για τον παίκτη του Ολυμπιακού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ζεσούς που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία γνωρίζει καλά τον παίκτη.

Πριν λίγες ημέρες η Μπενφίκα έκανε πρόταση για την αγορά του Σεμέδο, αλλά αυτή ήταν χαμηλότερη από τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να μπουν κάποια έμψυχα ανταλλάγματα στη συμφωνία, καθώς η Πορτογάλική ομάδα έχει πολλούς παίκτες στο ρόστερ της και ορισμένοι από αυτούς θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό. Ωστόσο μέχρι σήμερα η φημολογούμενη δεύτερη και μεγαλύτερη πρόταση δεν έχει φτάσει ακόμα.

“Στραβωμένος” ο Σεμέδο

Όλη αυτή η κατάσταση με τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά της Μπενφίκα έχουν επηρεάσει άμεσα και την εικόνα του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο έμπειρος στόπερ φέρεται να επιθυμεί να αποχωρήσει για την πατρίδα του και δεν είναι χαρούμενος που δεν έχει γίνει ακόμα αυτό. Βέβαια από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο τότε είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει τις προπονήσεις κανονικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Σεμέδο είναι αδιάφορος στις προπονήσεις κάτι που δεν αρέσει καθόλου στους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά στον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο οι Πειραιώτες δεν έχουν καμία διάθεση να παίξουν τέτοια παιχνίδια και από τη στιγμή που ο παίκτης έχει συμβόλαιο μπορεί να αποχωρήσει μόνο με τους δικούς τους όρους.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπενφίκα θα κάνει την τελική της πρόταση της επόμενες ημέρες καθώς οι Πορτογάλοι είχαν στο μυαλό τους μόνο το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο αποκλεισμός από την Ελληνική ομάδα δεν αλλάζει κάτι και μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική προσφορά για τον Σεμέδο. Επίσημα δεν προκύπτει κάτι από πλευράς πειραϊκής ΠΑΕ, όμως είναι ξεκάθαρο πως: αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν βρει τον αντικαταστάτη του και η Μπενφίκα δεν δώσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, η μεταγραφή δε θα γίνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments