Τεχνολογία

PS5 τιμή: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του – Πόσο θα κοστίζει

PS5 τιμή: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του – Πόσο θα κοστίζει
PS5 τιμή: Η ώρα της κυκλοφορίας της νέας γενιάς πλησιάζει.

Πώς και πώς περιμένουν εκατομμύρια άτομα την κυκλοφορία του PlayStation 5, την επερχόμενη κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών η οποία αναπτύσσεται από την Sony Interactive Entertainment.

Το 2019 είναι η χρονιά που ανακοινώθηκε ότι το PlayStation 5 θα διαδεχθεί το PlayStation 4 και θα βγει στην κυκλοφορία στα τέλη του 2020 στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Ιαπωνία. Είναι η κονσόλα που θα ανταγωνιστεί το Xbox Series X της Microsoft και το Nintendo Switch.

Όμως, δεν ήταν γνωστό το πότε ακριβώς αλλά επιτέλους ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το PS5 στην Ελλάδα αφού ανακοινώθηκαν τόσο η ημερομηνία κυκλοφορίας όσο και η τιμή για τη next-gen κονσόλα, με το PlayStation 5 να είναι πιο κοντά από ποτέ. Λίγο μετά τις ανακοινώσεις της Microsoft για το Xbox Series S και το Xbox Series X, λοιπόν, μάθαμε ότι η next-gen κονσόλα που μεγάλη αγωνία περιμένουμε, θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το PS5 θα πωλείται στα 499,99 ευρώ, ενώ το PS5 Digital Edition στα 399,99 ευρώ και οι προπαραγγελίες θα ανοίξουν στις 16 του μήνα σε όλο τον κόσμο αν και περισσότερα για την τιμή του PS5, στην παγκόσμια αγορά, αλλά και στην Ελλάδα, αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Να θυμίσουμε πως σε ένα άρθρο του Wired τον Απρίλιο του 2019, ο επικεφαλής αρχιτέκτονας της Sony Μαρκ Τσέρνι αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με τον τότε ανώνυμο διάδοχο του PlayStation 4. Κάποια από τα χαρακτηριστικά της επερχόμενης κονσόλας ήταν η εξειδικευμένη μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης, συμβατότητα με παιχνίδια του PlayStation 4 και του PlayStation VR τίτλους, καθώς και υποστήριξη ψηφιακών τίτλων και τίτλων βασισμένων σε δίσκο.

Πάντως, η πρώτη είδηση για το PlayStation 5 ήρθε από τον Μαρκ Τσέρνι σε συνέντευξη του και ήταν ξεκάθαρο πως δεν σκόπευε να το πουλήσει σε όλο τον κόσμο πριν τα τέλη του 2020. Στις αρχές του 2019, η οικονομική έκθεση της Sony για το πρώτο τρίμηνο του 2019 ανέφερε ότι το υλικολογισμικό επόμενης γενιάς της εταιρείας ήταν σε ανάπτυξη, αλλά δεν θα έβγαινε στην κυκλοφορία πριν τον Απρίλιο του 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments