Lifestyle

The Bachelor παίκτριες: Πού έχουμε δει κάποια από τα κορίτσια του νέου ριάλιτι

The Bachelor παίκτριες: Πού έχουμε δει κάποια από τα κορίτσια του νέου ριάλιτι
The Bachelor παίκτριες: Μπορεί να διεκδικούν την καρδιά του Έλληνα «Εργένη» αλλά προηγουμένως είχαν διεκδικήσει άλλες θέσεις σε γνωστά τηλεοπτικά πρότζεκτ.

Το «The Bachelor» ξεκίνησε με τις παίκτριες να διεκδικούν την καρδιά του Έλληνα εργένη Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η καθεμία έχει τον δικό της χαρακτήρα μα οι περισσότερες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, πέρα από τη συμμετοχή τους στο νέο τηλεοπτικό ριάλιτι που προβάλλεται στον Alpha: Είχαν δηλώσει στο παρελθόν μέρος σε κάποιο άλλο show ή ριάλιτι ή εκπομπή. Σύμφωνα με αποκάλυψη από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, πολλά από τα κορίτσια δεν είναι τελικά και τόσο… άγνωστες.

Για παράδειγμα, η Σαμάνθα και η Ντάρια είχαν πάρει μέρος στα καλλιστεία και η Εριέττα ήταν στην εκπομπή με τα ραντεβού στο STAR με τον Μάρκο Σεφερλή. Επίσης, δύο κοπέλες είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να κάνουν καριέρα ως μοντέλα δοκιμάζοντας την τύχη τους στο GNTM. O λόγος για την Αναστασία και τη Μαριεύη ενώ η Βίβιαν είχε παίξει στο Shopping Star. Τέλος, η Αντζελίνα είχε παίξει και στο «Σκάσε και κολύμπα» και στο «My man can» ενώ η Έλενα είχε πάει στην εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Και μπορεί να διεκδικούν την καρδιά του Έλληνα «Εργένη» αλλά προηγουμένως είχαν διεκδικήσει άλλες θέσεις σε γνωστά τηλεοπτικά πρότζεκτ, κάνοντας σαφές πως κύκλους δεν κάνει μόνο η ζωή, αλλά και η τηλεοπτική πραγματικότητα. Άλλωστε πολλές φορές, έχουμε δει παίκτες ριάλιτι να παίρνουν μέρος σε άλλα ριάλιτι ή σε τηλεπαιχνίδια. Το ίδιο ισχύει και για το φετινό «Big Brother» όπου κάποιοι από τους παίκτες είναι γνώριμοι στο τηλεοπτικό κοινό.  Μάλιστα, να αναφέρουμε πως ο Έλληνας «Εργένης» ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν παίκτης του Nomads στον ΑΝΤ1.

To show φαινόμενο ήρθε και στην Ελλάδα

Ένας άντρας, 20 γυναίκες! Όλες θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν!  Μόνο μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του.

Το show φαινόμενο που προβάλλεται σε περισσότερες από τριάντα χώρες ήρθε στον ALPHA. Και ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ο πρώτος Έλληνας «Εργένης». Είναι 30 ετών και κατάγεται από τη Μάνη ενώ εργάζεται ως Real Estate Manager , αν και πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής. Επίσης, έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Δείτε το βίντεο για το πού έχουμε δει ξανά τις παίκτριες του «Bachelor»:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments