Αθλητισμός

Έβερτον: Με πεντάρα πέρασε από την Γουέστ Μπρομ

Έβερτον: Με πεντάρα πέρασε από την Γουέστ Μπρομ
Έβερτον: Με 5 - 2 πέρασε από τη Γουέστ Μπρομ. Αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής ο Κάλβερτ-Λιούιν.

Θριαμβευτική νίκη για τα «ζαχαρωτά» επί της Γουέστ Μπρομ με σκορ 5 – 2, στην δεύτερη αγωνιστική της Premier League. Αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Κάλβερτ – Λιούιν, ο οποίος κατάφερε τρία γκολ. ‘Ηταν η δεύτερη νίκη για την Έβερτον που έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν και η εξαιρετική εμφάνιση του Κάλβερτ – Λιούιν ενθουσίασε τους οπαδούς της ομάδας.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η Γουέστ Μπρομ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Ντιαγκανά, ο οποίος σκόραρε σε μία αντεπίθεση με μακρινό σουτ. Στο 31ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση από την Έβερτον με τον Κάλβερ Λιούιν. Στην αρχή το γκολ ακυρώθηκε, όμως μετά το τσεκάρισμα του VAR επικυρώθηκε, όπως αναφέρει η περιγραφή του Sport.24.

Στο 45ο λεπτό, τα ζαχαρωτά πέρασαν μπροστά στο σκορ, με τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας, με εξαιρετικό σουτ έπειτα από πάσα του Ρισάρλισον. Στο 45+1′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες έπειτα από αποβολή του Γκιμπς, ενώ αποβλήθηκε και ο Σλάβεν Μπίλιτς.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν σύντομα χάρη σε μία εκτέλεση φάουλ του Περέιρα, ο οποίος στο 47ο λεπτό πέτυχε το 2-2. Στη συνέχεια, ωστόσο, οι γηπεδούχοι “κλείδωσαν” το παιχνίδι με τρία γκολ. Στο 54ο λεπτό ο Κιν έβαλε την ομάδα του ξανά μπροστά στο σκορ βρίσκοντας δίχτυα από κοντά.

Στο 62ο λεπτό Ρισάρλισον και Κάλβερτ-Λίουιν συνδυάστηκαν, μετά το σήκωμα της μπάλας από τον Χάμες Ροντρίγκες, και ο 23χρονος Άγγλος έκανε το 4-2. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 66ο λεπτό ξανά από τον Κάλβερτ-Λιούιν, ο οποίος πέτυχε το χατ-τρικ.

Η σύνθεση των ομάδων

Έβερτον (Αντσελότι): Πίκφορντ, Ντιν, Κιν, Μίνα, Κόουλμαν, Γκόμες, Άλαν, Ντουκουρέ (65′ Σίγκουρντσον), Ρισάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν (71′ Ιβόμπι), Ροντρίγκες (78′ Κιν)

Γουέστ Μπρομ (Μπίλιτς): Τζόνστοουν, Φούρλονγκ,Ατζάγι, Μπάρτλεϊ, Ο΄Σέι, Γκιμπς, Περέιρα (71′ Φίλιπς), Λίβερμοουρ, Σόγερς (75′ Φιλντ), Ντιανγκανά (71′ Έντουαρτς), Ρόμπινσον

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Έβερτον – Γουέστ Μπρομ 5-2 (31′, 62′, 66′ Κάλβερτ-Λίουιν, 54′ Κιν, 45′ Ροντρίγκες / 10′ Ντινγκανά, 47′ Περέιρα)

Λιντς – Φούλαμ (17:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας (19:30)

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ (22:00)

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Σαουθάμπτον – Τότεναμ (14:00)

Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:30)

Λέστερ – Μπέρνλι (21:00)

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (20:00)

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι (22:15

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments