Ελλάδα

Νεκρή Φάρσαλα: Συγκλονιστική μαρτυρία από τον γείτονά της – «Την άκουγα να φωνάζει»

Νεκρή Φάρσαλα: Συγκλονιστική μαρτυρία από τον γείτονά της – «Την άκουγα να φωνάζει»
Νεκρή Φάρσαλα: Συγκλονίζει η μαρτυρία του γείτονα της ηλικιωμένης γυναίκας που έχασε τη ζωή της από την κακοκαιρία. Ο ίδιος και η σύζυγός του σώθηκαν επειδή είχαν βάρκα!

Η πρώτη νεκρή από την κακοκαιρία Ιανός ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Βασιλί Φαρσάλων. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία από τον γείτονά της στην κάμερα του Open. Ο ίδιος λέει ότι την άκουσε να φωνάζει, ενώ σημειώνει ότι σώθηκε, και αυτός και η γυναίκα του, επειδή είχαν βάρκα!

«Η γυναίκα μου, μου λέει πνιγόμαστε. Εγώ της είπα μη φοβάσαι έχουμε τη βάρκα. Μπήκαμε στη βάρκα μας. Η ηλικιωμένη δίπλα μας φώναζε βοήθεια, τουλάχιστον δέκα φορές, της έλεγα να πάει στο παράθυρο αλλά δεν με άκουσε. Μίλησε κάποια στιγμή με την κόρη της αλλά δεν πρόλαβε» είπε για την άτυχη γυναίκα. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «μέχρι τις 4 το πρωί ήμασταν στη βάρκα εμείς».

Το χωριό είναι από τις πιο πληγείσες περιοχές αφού τα ορμητικά νερά που σκότωσαν και την ηλικιωμένη διέλυσαν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Να σημειώσουμε ότι ο άλλος νεκρός είναι ο κτηνοτρόφος που αγνούταν στην Καρδίτσα που επίσης έχει χτυπηθεί με σφοδρότητα από την κακοκαιρία Ιανός.Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε, έχοντας χάσει τη ζωή του, κοντά στο μαντρί του, όπου είχε πάει για τα ζώα του. Ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, δεν είχε δώσει σημεία ζωής από χθες και τον έψαχνε ο γιος του μαζί με πυροσβέστες.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την 40χρονη που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της από τον Πάμισο ποταμό στο Μουζάκι.Εκεί υπάρχουν εικόνες σοκ, καθώς κατέρρευσε μέρος του Κέντρου Υγείας και τμήμα του περιφερειακού δρόμου.

Επίσης, ιδιαίτερα σημαντική ζημιά έχει υποστεί η νέα γέφυρα του Μουζακίου που συνδέει με την πρωτεύουσα του νομού και τα υπόλοιπα χωριά. Συγκεκριμένα η γέφυρα φαίνεται να αντιστέκεται στα μανιασμένα νερά ωστόσο ένα μεγάλο τμήμα δρόμου που την συνδέει με τον περιφερειακό έχει χαθεί πλήρως.

Η παλαιά γέφυρα που δεν χρησιμοποιούταν παρά μόνο από πεζούς έχει υποστεί καθίζηση. Να σημειώσουμε ότι στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης. Για πολλές ώρες δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση στον δήμο Μουζακίου και τον Δήμο Αργιθέας, ενώ οι επικοινωνίες είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Δείτε βίντεο με drone από την περιοχή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments