Αθλητισμός

Μάντζιος Άρης: Στους «κίτρινους» ο 50χρονος τεχνικός

Μάντζιος Άρης: Στους «κίτρινους» ο 50χρονος τεχνικός
Μάντζιος Άρης: Την ομάδα της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει ο Έλληνας τεχνικός στη θέση του Μίκαελ Ένινγκ που πλήρωσε τα «σπασμένα» του αποκλεισμού από την Κόλος Κοβαλίβκα στο Europa League.

Μετά την απόλυση του Μίκαελ Ένινγκ, ο Άκης Μάντζιος αναλαμβάνει να οδηγήσει τον Άρη έξω από την κρίση που δημιούργησε ο αποκλεισμός από την Κόλος Κοβαλίβκα στο Europa League. Ο 50χρονος τεχνικός υπέγραψε το συμβόλαιό του και παρουσιάστηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η επίσημη ανακοίνωση των «κίτρινων» αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Απόστολο Μάντζιο. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και αύριο το πρωί θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο «Δασυγένειο». Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Χωριανόπουλος, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Γιάννης Πλαβούκος».

Όπως μπορείτε να διαβάσετε και παραπάνω, ο Άρης επέλεξε να δώσει συμβόλαιο για έναν χρόνο στον Έλληνα τεχνικό, έτσι ώστε να έχει περιθώριο να επανεκτιμήσει στο τέλος της σεζόν τι θα συμβεί. Νωρίτερα, είχε γνωστοποιηθεί η απόλυση του Ένινγκ από την ομάδα της Θεσσαλονίκη, με μία μικρή καθυστέρηση λόγω του συμβολαίου που είχε ο πρώην -πλέον- προπονητής των «κίτρινων».

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Michael Oenning. Η ΠΑΕ Άρης ευχαριστεί τον Γερμανό τεχνικό για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων».

Θυμίζουμε ότι ο Άκης Μάντζιος παρακολούθησε από τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου την εκτός έδρας δοκιμασία του Άρη με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο που τελικά είχε ευτυχή κατάληξη για τους Θεσσαλονικείς χάρη στο πέναλτι γκολ του Μπρούνο Γκάμα. Ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική της Super League 1.

Άσχημα τα νέα για Σάκιτς

Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του Άρη για τον Εμάνουελ Σάκιτς. Ο 29χρονος αμυντικός τραυματίστηκε στο ματς στον Βόλο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα του 5ου μετακαρπίου στο αριστερό χέρι και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: Ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο, Τρίτη. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Κλεάνθης Βικελίδης (27/09, 16:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Κάταγμα του 5ου μετακαρπίου στο αριστερό χέρι υπέστη ο Εμάνουελ Σάκιτς. Ο 29χρονος Αυστριακός πλάγιος αμυντικός, που τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι στο Βόλο, υποβλήθηκε σήμερα σε ακτινολογικό έλεγχο. Στον Σάκιτς τοποθετήθηκε νάρθηκας και είναι υπό παρακολούθηση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments