Αθλητισμός

Αργύρης Καμπετσής Παναθηναϊκός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής

Αργύρης Καμπετσής Παναθηναϊκός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής
Αργύρης Καμπετσής Παναθηναϊκός: Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχουμε ανατροπή στην υπόθεση του νεαρού σέντερ φορ.

Την περασμένη σεζόν ο Αργύρης Καμπετσής άρχισε να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής προς το φινάλε. Ο Ντάνι Πογιάτος ήθελε να δει ο ίδιος από κοντά τον παίκτη πριν βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα. Ο Ισπανός έμεινε ικανοποιημένος από τον νεαρό και του τον ενημέρωσε ότι τον υπολογίζει κανονικά. Βέβαια η παρουσία του Καρλίτος και η παραμονή του Μακέντα, άλλαξαν τα δεδομένα. Ο Καμπετσής πιστεύει ότι δεν θα έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και είχε ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα μέσα στο καλοκαίρι.

Από τον Παναθηναϊκό τόνιζαν ότι δεν θα είχαν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν αν έρθει κάποια πρόταση. Όλο αυτό το διάστημα η πλευρά του παίκτη έψαχνε ομάδα για τον νεαρό. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάτι αξιόλογο και δεν αποκλείεται να έχουμε την μεγάλη ανατροπή με την παραμονή του παίκτη  ο οποίος παρά τα όσα έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες, συνέχιζε να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, οπότε είναι σε καλή φυσική κατάσταση.

Ανεβασμένος ο Καμπετσής

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, σύμφωνα με τη “Sportday”, ο Καμπετσής έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στο “Γ.Καλαφάτης”, προπονείται πολύ πιο σκληρά και βγάζει στοιχεία που ικανοποιούν τον Πογιάτος, δείχνοντας γενικά ως παίκτης που διεκδικεί την θέση του στο ρόστερ της ομάδας κι όχι ως “κομμένος”. Η εικόνα αυτή έχει αλλάξει και την άποψη του τεχνικού τιμ για τον παίκτη και στην επαφή που θα έχουν οι εκπρόσωποί του με τον Ρόκα, δεν αποκλείεται να επανενεργοποιηθεί, ως τρίτη επιλογή πίσω από τους Μακέντα-Καρλίτος.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 κάτι που σημαίνει ότι το φετινό καλοκαίρι είναι σημαντικό για το μέλλον του στην ομάδα. Την περασμένη σεζόν ο Καμπετσής σταμάτησε στις 20 συμμετοχές και κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις μια φορά. Στο παρελθόν ο Καμπετσής έχει φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού στις ακαδημίες, ενώ στη συνέχεια έπαιξε και στη δεύτερη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ πριν επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments