Αθλητισμός

Γιώργος Γεωργίου ΠΑΟΚ: «Αυτό που συμβαίνει, δεν το έχω ξαναδεί. Ήμαρτον»

Γιώργος Γεωργίου ΠΑΟΚ: «Αυτό που συμβαίνει, δεν το έχω ξαναδεί. Ήμαρτον»
Γιώργος Γεωργίου ΠΑΟΚ: Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε το ματς του «Δικέφαλου» με την Κράσνονταρ, ενώ έμεινε στην περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο Γιώργος Γεωργίου είναι από τους δημοσιογράφους που ό, τι σκέφτεται το λέει «μπαμ», ενώ σχολιάζει όλες τις ομάδες. Αυτή τη φορά, ανέλυσε, στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real Fm, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ για τα play offs του Champions League που έληξε με 2-1 υπέρ των Ρώσων. Ο Γιώργος Γεωργίου είπε χαρακτηριστικά ότι αυτό που συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ το βλέπει πρώτη φορά εδώ και 40 χρόνια που είναι δημοσιογράφος: «Χρόνια στα γήπεδα, πρασινίσαν τα μαλλιά μου στην τσόχα και στα γήπεδα, αυτό πρώτη φορά το βλέπω. Ποιο;. Όλα τα γκολ ο ΠΑΟΚ τα βάζει από τον Γιαννούλη και όλα τα γκολ τα τρώει από τον Γιαννούλη! Ρε ήμαρτον!»

Στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο πέναλτι που έκανε ο αριστερός μπακ του «Δικέφαλου»: «Ο Γιαννούλης είναι σε εξαιρετική κατάσταση, επιθετικά είναι άλλο πράγμα. Αλλά αμυντικά χωλαίνει. Και το πέναλτι που έκανε ήταν ανόητο. Διάβασα κάπου ότι γλίστρησε ο Γιαννούλης. Που γλίστρησε, πλάκα κάνουμε τώρα; Ανόητο πέναλτι ήταν. Αυτή ήταν η βλακεία του ΠΑΟΚ. Χάνει το πέναλτι ο ένας (Πέλκας), κάνει ανόητο πέναλτι ο άλλος. Δηλαδή δυο φορές κουκιά με λάδι».

Σε σχέση με το δεύτερο γκολ της Κράσνονταρ ο Γιώργος Γεωργίου είπε ότι «… είναι απαράδεκτο να φας γκολ με πλάτη όταν έχεις τρία σέντερ μπακ και με άλλους δύο να βοηθάνε. Λάθος μεγάλο». Τέλος, όσον αφορά την πρόκριση εξέφρασε την αμφιβολία του για το αν ο ΠΑΟΚ τελικά καταφέρει να προκριθεί: «Το βλέπω δύσκολο. Οι Ρώσοι έχουν πολύ καλά χαφ. Είναι ένα ματς αμφίρροπο».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Γεωργίου

Τι γίνεται με τον Ζαμπά στον ΠΑΟΚ

Εν τω μεταξύ, συνάντηση με τον Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε τις προηγούμενες ημέρες ο Λέο Ζαμπά με σκοπό να επαναπροσδιορίσει τη θέση του στην ομάδα και να συζητήσει τα όποια θέματα έχουν τυχόν προκύψει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θέμα που έχει προκληθεί και αφορά τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή είναι μάλλον σοβαρό με τον παίκτη να ψάχνει διέξοδο για να φύγει από την Τούμπα, καθώς βλέπει ότι δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Γνωρίζοντας ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν πρόκειται να συναινέσει εύκολα σε ενδεχόμενο μεταγραφής του, χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά και με τον ποδοσφαιριστή να θέλει να πάρει οπωσδήποτε παιχνίδια στα πόδια του για να ανακάμψει από τον τραυματισμό του, η πλευρά του Λέο Ζαμπά φέρνει προτάσεις για δανεισμό του. Έτσι, ο 22χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ φαίνεται να επιδιώκει τον δανεισμό του στη Φλουμινένσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments