Ελλάδα

Απειλούσε να αυτοκτονήσει Χανιά: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τη γυναίκα στον Κουμπέ

Απειλούσε να αυτοκτονήσει Χανιά: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τη γυναίκα στον Κουμπέ
Απειλούσε να αυτοκτονήσει Χανιά: Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά με τη γυναίκα που απειλούσε είτε να πέσει από το μπαλκόνι της, είτε να κάψει το σπίτι της.

Ευτυχώς, όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης το θρίλερ με τη γυναίκα που απειλούσε είτε να πέσει από το μπαλκόνι είτε να βάλει φωτιά και να κάψει το σπίτι της, τέλειωσε με αίσιο τρόπο.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στέφθηκε με επιτυχία. Δυνάμεις των δύο υπηρεσιών είχαν κινητοποιηθεί έτσι ώστε να κατεβάσουν τη γυναίκα από το μπαλκόνι τριώροφης κατοικίας στην περιοχή του Κουμπέ Χανίων. Η γυναίκα είχε κλειδωθεί από τις 11 το πρωί μέσα στο σπίτι της και βγαίνοντας στο μπαλκόνι απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό. Να σημειώσουμε ότι αρχικά μέσα στο σπίτι, ήταν και η 14χρονη κόρη της. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη ειδοποίησε τον πατέρα της και αυτός στη συνέχεια επικοινώνησε με τις Αρχές για να οργανωθεί η επιχείρηση.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, μετά από μία καλά οργανωμένη επιχείρηση με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της ομάδας Ειδικών Αποστολών που έφτασαν στα Χανιά από το Ηράκλειο ανέβηκαν στην ταράτσα του σπιτιού και στη συνέχεια μπήκαν μέσα στο σπίτι όπου βρισκόταν η γυναίκα, την οποία και ακινητοποίησαν με ασφάλεια.

Από την πρώτη στιγμή του συμβάντος στο σημείο είχαν σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, τρία οχήματα και πυροσβέστες καθώς και ειδικός ψυχολόγος που προσπαθούσε να διαπραγματευτεί με τη γυναίκα και να την πείσει να κατέβει από το μπαλκόνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον χώρο κάτω από το μπαλκόνι οι πυροσβέστες είχαν απλώσει ειδικό στρώμα σε περίπτωση που η γυναίκα πραγματοποιούσε την απειλή της. Η επιχείρηση παρουσίαζε δυσκολίες, καθώς η γυναίκα είχε πρόσβαση σε τρία μπαλκόνια, καθιστώντας δύσκολη την επιτήρησή τους.  Στο σπίτι βρισκόταν και η ανήλικη κόρη της γυναίκας, την οποία αργά το μεσημέρι είχαν καταφέρει να απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες με τη χρήση εξωτερικής σκάλας.

Δείτε βίντεο

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και πριν από τέσσερα χρόνια, με δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επεμβαίνουν και πάλι τότε και να σώζουν τη γυναίκα από το μπαλκόνι. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από πριν 4 χρόνια:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments