Ελλάδα

Αντετοκούνμπο πληγέντες Καρδίτσα: Στέλνουν είδη πρώτης ανάγκης στον χτυπημένο από τον Ιανό νομό

Αντετοκούνμπο πληγέντες Καρδίτσα: Στέλνουν είδη πρώτης ανάγκης στον χτυπημένο από τον Ιανό νομό
Αντετοκούνμπο πληγέντες Καρδίτσα: Ο Θανάσης επικοινώνησε με μέλη του Α.Σ. Καρδίτσας για να συνδράμει η οικογένεια στην ανακούφιση των πληγέντων από την κακοκαιρία Ιανός.

Για άλλη μια φορά, η οικογένεια Αντετοκούνμπο δείχνει την κοινωνική ευαισθησία της αφού δεν ξεχνάει πως είναι κανείς να μην έχει τα απαραίτητα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας Α.Σ. Καρδίτσας, ο ίδιος ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επικοινώνησε με τους ιθύνοντες του συλλόγου για να συνεργαστούν και να συνδράμουν τους πληγέντες του νομού από τη σφοδρή κακοκαιρία Ιανός που άφησε πίσω της 4 νεκρούς και τεράστιες καταστροφές.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Καρδίτσας

«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα!!! Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά.

Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκουμπο μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ.Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών. Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».

Δεν είναι η πρώτη φορά

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο, η οικογένεια Αντετοκούνμπο είχε κάνει δωρεά 10.000 μάσκες στον Δήμο Ζωγράφου και ακόμη 10.000 μάσκες στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) για την ενίσχυση στη μάχη με τον κορωνοϊό. Επίσης, όπως είχε κάνει γνωστό η πρώτη ομάδα των Θανάση και Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Φιλαθλητικός, ο Γιάννης είχε κάνει δώρο στον σύλλογο τις εμφανίσεις εν όψει της νέας σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ζωγράφου τόνιζε: «Ο Δήμος Ζωγράφου θέλει να εκφράσει τη μεγάλη ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για την προσφορά 10.000 μασκών για τους κατοίκους της πόλης, ως μέτρο προστασίας από τον ιό Covid 19. H πράξη της οικογένειας, πέρα από την ουσιαστική προσφορά προς τους πολίτες του Ζωγράφου, αποδεικνύει ότι το στενό δέσιμο που έχουν ο Θανάσης, ο Γιάννης, ο Κώστας, και ο Αλέξης, με την πόλη που έμειναν για αρκετά χρόνια αλλά και με την ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα».

Η σχετική ανακοίνωση του Φιλαθλητικού ανέφερε: «Η Ένωση Φιλαθλητικού Α.Ο. Ζωγράφου ευχαριστεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, την ΝIKE και την Οctagon Europe για την χορηγία ένδυσης στο σωματείο μας!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments