Ελλάδα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας σε τηλεοπτική διαφήμιση

Ο Σωτήρης Τσιόδρας σε τηλεοπτική διαφήμιση
Σωτήρης Τσιόδρας: Στο τηλεοπτικό σποτ της Δημόσιας Τηλεόρασης θα πρωταγωνιστήσει ο γνωστός λοιμωξιολόγος.

Στο νέο εγχείρημα της ΕΡΤ θα συμμετάσχει ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Όπως ανακοίνωσε η ΕΡΤ θα αλλάξει σήμα και πρόγραμμα και θα προβάλει ένα διαφημιστικό σποτ προκειμένου να το επικοινωνήσει με το κοινό. Θα προβάλει δηλαδή το “νέο της πρόσωπο και τη νέα της φιλοσοφία”, και για αυτόν τον σκοπό θα βοηθήσει και ο Σωτήρης Τσιόδρας. Προφανώς αυτό δείχνει και την εκτίμηση που τρέφει ο καθηγητής για τον ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης και την περίοδο της πανδημίας.

Πιθανώς ο Σωτήρης Τσιόδρας επιθυμεί με αυτόν τον τρόπο να προωθήσει την δημόσια τηλεόραση, ως ένα ΜΜΕ που ενημερώνει με εγκυρότητα τους πολίτες. Εξάλλου η συμβολή του στο σποτ, συνεισφέρει στο να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη εγκυρότητα στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Φυσικά ο καθηγητής δεν θα είναι ο μόνος που θα συμμετέχει στη συγκεκριμένη διαφήμιση, ωστόσο από όλους του συμμετέχοντες το όνομά του είναι αυτό που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση.

Το σποτ -είπαν οι σχετικοί με αυτό- ότι θα αναδεικνύει πρωτίστως τον εθνικό ρόλο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας της δημόσιας τηλεόρασης είναι «η ΕΡΤ απευθύνεται, φέτος, σε όλους τους Έλληνες».

Στο τηλεοπτικό σποτ, που βγαίνει στον αέρα από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, μετέχουν σιωπηλά ανώνυμοι συμπολίτες μας, αλλά και επώνυμοι Έλληνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει με τη δουλειά τους και τη στάση τους τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της χώρας. Γι’ αυτό άλλωστε και όλοι τους δέχθηκαν αφιλοκερδώς να μετάσχουν στη φετινή καμπάνια της ΕΡΤ, καλώντας μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να γίνουμε έμπνευση για όλους» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της Δημόσιας τηλεόρασης.

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες

Στο σποτ μετέχουν εκτός από τον λοιμωξιολόγο, η κωμικός Κατερίνα Βρανά, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, ο Σταμάτιος Κριμιζής, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Ελευθερία Ντεκώ, η Βίκυ Ξανθοπούλου, η Μαρία Σάκκαρη, ο Ευγένιος Τριβιζάς, και ο Γιάννης Χατζημπέης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments