Ελλάδα

Αυτό είναι το τραγούδι για τα μέτρα του κορωνοϊού

Αυτό είναι το τραγούδι για τα μέτρα του κορωνοϊού
Έχει γίνει viral και σατιρίζει τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Τα μέτρα που έχει πάρει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, φαίνεται να μην αποδίδουν καρπούς, στο σκέλος εκείνο που έχει να κάνει με τα φαινόμενα του συνωστισμού, κυρίως σε πλατείες. Παράλληλα, όπως επισημαίνουν άνθρωποι της αγοράς, συγκεκριμένοι κλάδοι δέχονται ένα απίστευτο οικονομικό χτύπημα με άγνωστα αποτελέσματα για το μέλλον. Φυσικά ως μεσογειακός λαός που είμαστε υπάρχουν εκείνοι που δεν μένουν στην άσχημη πλευρά των γεγονότων αφού προσπαθούν να δημιουργήσουν γέλιο μέσα από τις νέες συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητά όλων μας  εξαιτίας του κορωνοϊού.

Όπως για παράδειγμα η διασκευή γνωστού τραγουδιού από τον Αλέξανδρο Χαρίζανη και τον Θάνο Αυγερινό οι οποίοι έβγαλαν το άσμα “Δώδεκα παρά τέταρτο, περπάτα να προλάβουμε το μπαρ το τελευταίο”, το οποίο έχει γίνει viral κάνοντας τον γύρο των social media.

O Αλέξανδρος Χαριζάνης ασχολείται επαγγελματικά με την κωμωδία από το 2002 μέσω του θεάτρου, του stand- up comedy, των βίντεο και του ραδιοφώνου. Υπήρξε για χρόνια στην δημιουργική ομάδα της τηλεοπτικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1, στην οποία έγραφε σενάρια για τα βίντεο ενώ κάποια από αυτά τα ”έντυνε” με τη φωνή του. Ήταν επίσης ο εκφωνητής της εκπομπής «Cineλθετε» στον ΣΚΑΙ. Έχει δανείσει τη φωνή του σε διαφημίσεις για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση και τα τελευταία χρόνια οργανώνει, παρουσιάζει και συμμετέχει σε παραστάσεις stand- up comedy σε όλη την Ελλάδα. Είναι μέλος της ομάδας αυτοσχεδιαστικής κωμωδίας «Σκηνοθέτησέ μας».

Μαζί με τον Θάνο Αυγερινό έχουν δημιουργήσει και άλλα σατιρικά μουσικά κομμάτια, αλλά αυτό λόγω του κορωνοϊού έχει χιλιάδες views στο youtube με τα σχόλια να παίρνουν φωτιά, αφού αγγίζει την μεγαλύτερη μερίδα κόσμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments