Αθλητισμός

Μάντζιος ΠΑΟ Ρουφ: Έκανε το «μπαμ» η ομάδα της Γ’ Εθνικής

Μάντζιος ΠΑΟ Ρουφ: Έκανε το «μπαμ» η ομάδα της Γ’ Εθνικής
Μάντζιος ΠΑΟ Ρουφ: Ο 37χρονος φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Γ' Εθνικής.

Την έκπληξη έκανε ο ΠΑΟ Ρουφ και απέκτησε τον Βαγγέλη Μάντζιο. Η ομάδα της Γ’ Εθνικής με πανηγυρική της ανάρτηση στο Facebook ενημέρωσε για τη μεγάλη κίνηση που έκανε, ειδικά για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ Ρουφ

«Σεισμική δόνηση πολλών Ρίχτερ στον ΠΑΟ Ρουφ

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟ ΡΟΥΦ έπειτα από την απόκτηση του επιθετικού Βαγγέλη Μάντζιου, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Super League, έχοντας συμμετοχές και σε επίπεδο Champions League, όπως και επτά συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος.

Κάποιες από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι οι Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ανόρθωση, Μαρίτιμο, ΟΦΗ, Μπακού, Ατρόμητος, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός και Ολυμπιακό Βόλου».

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook

ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΡΙΧΤΕΡ.. ΣΤΟ ΡΟΥΦ !!!Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟ ΡΟΥΦ έπειτα από την απόκτηση…

Gepostet von ΠΑΟ ΡΟΥΦ am Montag, 28. September 2020

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ξεκίνησε την καριέρα του στον Φοίνικα Καλλιθέας, μετακινήθηκε στον Πανιώνιο όπου και αναδείχθηκε και πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι του 2005 στον Παναθηναϊκό. Σε 385 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σημειώσει 106 γκολ και έχει μοιράσει 18 ασίστ.

Σε παλιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα «LiveSport», είχε μιλήσει για τους τραυματισμούς που πέρασε στην καριέρα του, την τιμωρία για χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθώς και για το ότι δεν έπαιξε στον Ολυμπιακό, ενώ θα μπορούσε να το είχε κάνει.

«Σκέφτηκα να τερματίσω την καριέρα μου, μου πέρασε από το μυαλό. Δεν το έβαλα κάτω, όμως, δεν ήθελα να τα παρατήσω και να λήξει η καριέρα μου με τόσο άδοξο τρόπο. Η απάντησή μου όσον αφορά στην τιμωρία μου είναι ότι εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους.

Αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο. Ήθελα να γίνω καλά και είχα δοκιμάσει πολλά πριν πάρω εκείνο το καταραμένο φάρμακο. Είχα κάνει θεραπείες, ενέσεις, πήρα κορτιζόνη, αλλά λύση δεν βρισκόταν. Πήγα, έτσι, σε έναν γιατρό, ο οποίος μού έδωσε το φάρμακο, που περιείχε μία απαγορευμένη ουσία. Δεν το γνώριζα, δεν μου το είπε κανείς και το πήρα», είχε δηλώσει.

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε με τους «ερυθρόλευκους»: «Με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ κοντά σε συμφωνία. Ήθελαν να δοθώ δανεικός και δεν δέχθηκα. Έχω, πάντως, καημό που δεν έπαιξα στον Ολυμπιακό, θα μπορούσα να είχα αγωνιστεί…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments