Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [29/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [29/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [29/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα  για την Τρίτη [29/09/20].

Κριός

Ένα παθιασμένο όνειρο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, για σένα τώρα. Βέβαια μπορεί να μην έχεις την πρόοδο που επιθυμείς για την επιδίωξή του, αν προσπαθήσεις μόνη σου. Ξέρεις πως η καρδιά σου υποστηρίζει πολύ αυτό που θέλεις να πετύχεις! Οι συμβουλές όμως του αγαπημένου σου, μπορεί ν’ αποδειχθούν χρήσιμες. Επωφελήσου λοιπόν από τη συνεργασία σας. Μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις βήματα, που δεν θα τολμούσες ποτέ να κάνεις.

Ταύρος

Ο χαοτικός Ουρανός στο ζώδιό σου, μπορεί να σε κάνει βιαστική και απερίσκεπτη στα μάτια των άλλων, τώρα. Αν ακούσεις όμως τη διαίσθησή σου θα κάνεις μερικές ριζοσπαστικές κινήσεις. Όσο λιγότερο διατεθειμένη είσαι να καθίσεις και να περιμένεις – ενώ φαίνεται πως είναι ανάγκη να δράσεις άμεσα – τόσο γρηγορότερα θα εξαλείψεις τα εμπόδια στη σχέση σου. Μια επική ιστορία αγάπης θα ξεδιπλωθεί…. και ο αυθορμητισμός σου, θα την βοηθήσει να εκδηλωθεί.

Δίδυμοι

Μην απογοητευθείς αν ο αγαπημένος σου δε συμμερίζεται τον ενθουσιασμό ή το πάθος σου τώρα. Μπορεί να είσαι πέραν του δέοντος ορμητική… κι αυτό το στυλ να μην ταιριάζει με το χαρακτήρα του αγαπημένου σου. Αν πάψεις να συμπεριφέρεσαι με υπερβολή, τότε πιθανότατα θα βρεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι, όταν την έχεις περισσότερο ανάγκη! 

Καρκίνος

Αν ανακαλύψεις πως το ταίρι σου δεν μοιράζεται ή δεν υποστηρίζει τόσο όσο ήλπιζες τις επαγγελματικές σου προσδοκίες…ε, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου! Ξέρεις τι έχεις κάνει και αισθάνεσαι αισιόδοξη. Δώσε όμως στον εραστή σου την ευκαιρία να συνηθίσει τις ιδέες ή τα σχέδιά σου. Ο αγαπημένος σου μπορεί να νιώθει πως δεν θέλεις να συμμετέχει στα σχέδιά σου, ανεξάρτητα από ό,τι πιστεύεις εσύ. 

svg%3E

Λέων

Θα είναι έντονα συνδεδεμένα αυτό το διάστημα τα ερωτικά με τα επαγγελματικά σου. Αν είσαι σε σχέση τότε θα ξεκινήσει μια διαφορετική γραμμή συζήτησης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, για μια επαγγελματική συνεργασία. Αν είσαι ελεύθερη, τότε ένα ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει μ’ ένα συνάδελφό σου στο γραφείο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το επαγγελματικό σου μέλλον φαίνεται πως είναι συνυφασμένο με τη δημιουργία ή την ενίσχυση της ερωτικής σου ζωής. 

Παρθένος

Μην αποκλείεις το γεγονός να επιτευχθεί ένας επαγγελματικός σου στόχος, με τη συμβολή και την υποστήριξη του αγαπημένου σου. Είναι επίσης πιθανό να προσελκύσει το ενδιαφέρον σου, σε συγκεκριμένες οικονομικές πτυχές που μπορεί να είχες παραβλέψει. Τα χρήματα δεν πρέπει να είναι το Άλφα και το Ωμέγα, ενός επαγγελματικού σχεδίου…και πιθανόν αυτός που αγαπάς, να σου θυμίσει την αξία σου! 

Ζυγός

Δεν έχεις πρόβλημα να εστιάσεις με πάθος στην καριέρα σου! Το πάθος όμως στη σχέση σου, μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα αυτό το διάστημα. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, αν κάνεις μια συζήτηση με το σύντροφό σου που εσκεμμένα είχες αναβάλλει ή αγνοήσει. Αν αναλάβεις την πρωτοβουλία, τότε θα μπορέσεις να τον πείσεις για τις απόψεις σου- αλλά με ευαισθησία και ευγένεια. 

Σκορπιός

Έχεις διασκεδαστικούς και σέξι τρόπους για να εφαρμόζεις τη φαντασία στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερη τότε θα βάλεις σε εφαρμογή μερικές ιδέες που είχες παραβλέψει στο παρελθόν . Αν είσαι σε σχέση, τότε μια συμφωνία για μοίρασμα ορισμένων ευθυνών θα αποδώσει ευχάριστα. Υπάρχουν τρόποι συνεργασίας με το ταίρι σου, που θα μπορούσαν να κάνουν την καθημερινότητά σας, πολύ ενδιαφέρουσα! 

Τοξότης

Κάτι στην ερωτική σου ζωή, χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό. Αν είσαι ελεύθερη, τότε να θελήσεις να ρισκάρεις, για να δεις τι θα προκύψει, από τις αντιδράσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση, θα αφήσεις να αναδυθεί το πάθος και ο ρομαντισμός σου. Οι παλιομοδίτικες χειρονομίες αυτή τη στιγμή, θα αγγίξουν την καρδιά του αγαπημένου σου, με απροσδόκητους τρόπους. 

Αιγόκερως

Αυτό που αρχικά φαινόταν γλυκό στη σχέση σου, τώρα αρχίζει να φαίνεται πως ξεθωριάζει. Φαίνεται όμως πως με το σύντροφό σου, σέβεστε το δεσμό σας…γι’ αυτό θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να δημιουργήσετε ξανά τις ισορροπίες στη σχέση σας. Η πραγματοποίηση ενός κοινού, παθιασμένου στόχου μπορεί να απαιτεί μια μικρή θυσία και από τις δύο πλευρές. Όμως θα είναι μικρό το τίμημα, για το θεαματικό αποτέλεσμα που μπορείτε να δημιουργήσετε και να διεκδικήσετε μαζί….σαν δικό σας!

Υδροχόος

Αν προσπαθούσες να εξαλείψεις την ένταση ή την αβεβαιότητα στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, τότε θα μπορούσες να πεις, πως η «αποστολή εξετελέσθη»! Θα διαπιστώσεις πως οι ρομαντικές αλληλεπιδράσεις με το ταίρι σου, είναι πηγή χαράς. Η ρουτίνα της καθημερινότητας, θα μπορούσε τώρα να προσφέρει τον αυθορμητισμό που χρειάζεστε σαν ζευγάρι. Διατήρησε την ορμή και τον ενθουσιασμό σου…και μη σταματάς τις προσπάθειες. 

Ιχθύες

Αν είσαι ελεύθερη και αναζητάς τον έρωτα…τότε προσφέρονται ρομαντικές ευκαιρίες… αν χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου στις συναναστροφές σου. Μ’ αυτό τον τρόπο θα αυξήσεις σημαντικά την παθιασμένη γοητεία σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε η έμφυτη δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις τη δημιουργία ενός φιλόδοξου σχεδίου με το ταίρι σου. Ό,τι φαινόταν χλιαρό ή αδιάφορο στην ερωτική σου ζωή, φαίνεται έτοιμο να δεχτεί μια σοβαρή ένεση ζωντάνιας! 

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments