Αθλητισμός

Mick Schumacher: Στη Formula 1 ο γιος του θρυλικού Μίκαελ

Mick Schumacher: Στη Formula 1 ο γιος του θρυλικού Μίκαελ
Mick Schumacher: Ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 θα τρέξει στις ελεύθερες δοκιμές του Γερμανικού Grand Prix με την Alfa Romeo.

Τα τελευταία χρόνια πλανάται ένα μυστήριο σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher. Τον Δεκέμβριο του 2013 είχε ένα σοβαρό ατύχημα ενώ έκανε σκι με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Γερμανός θρύλος της Formula 1. Μεγάλο μερίδιο σε αυτό έχει η οικογένεια του που έχει καταφέρει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όλοι εκτός από τον γιο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή που έχει κάνει όλο τον κόσμο να ασχολείται μαζί του.

Ο νεαρός Mick Schumacher ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Φυσικά όταν κουβαλάς αυτό το όνομα είναι φυσιολογικό να έχεις στόχο να τρέξεις κάποια στιγμή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Την Formula 1. Ο Mick έχει κάνει τη διαδρομή στις μικρές κατηγορίες και πλέον βρίσκεται στην Formula 2. Το επόμενο βήμα είναι να βρεθεί ανάμεσα στους κορυφαίος οδηγούς του κόσμου στην “μεγάλη κατηγορία”. Όπως φαίνεται αυτή η στιγμή δεν αργεί να έρθει.

Ντεμπούτο στην Γερμανία για τον μικρό Schumacher

Ο 21χρονος πιλότος ανήκει στην ακαδημία οδηγών της Ferrari. Η Ιταλική ομάδα συνεργάζεται με τις Alpha Romeo και Haas σε επίπεδο εξαρτημάτων και κινητήρα. Αυτές οι δυο ομάδες έχουν προβάδισμα για να αποκτήσουν τους οδηγούς της ακαδημίας. Αυτό έγινε με τον Σαρλ Λεκλέρ που από την Alpha Romeo πήγε στην Ferrari και αποτελεί το νούμερο ένα της Σκουντερία. Έτσι λοιπόν ανακοινώθηκε ότι ο Mick θα τρέξει στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής με την Alpha Romeo στο Γερμανικό Grand Prix.

Μπορεί να μην τρέξει και την Κυριακή που είναι ο αγώνας, αλλά θα είναι η πρώτη του εμπειρία στην Formula 1 καθώς μέχρι σήμερα είχε οδηγήσει κάποια παλιά μονοθέσια της Ferrari από την εποχή του πατέρα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός έχει δείξει ότι δεν είναι στο χώρο μόνο για το όνομα. Αυτή τη στιγμή είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Formula 2 και όπως όλα δείχνουν θα βρει μια θέση στο grid της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments