Ελλάδα

Νεκρός τουρίστας Ηράκλειο: Ανασύρθηκε από τη θάλασσα άνδρας από τη Γερμανία

Νεκρός τουρίστας Ηράκλειο: Ανασύρθηκε από τη θάλασσα άνδρας από τη Γερμανία
Νεκρός τουρίστας Ηράκλειο: 55χρονος έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε κοντά στη νήσο Ντία.

Άλλη μια άσχημη είδηση έρχεται σήμερα από την Κρήτη. 55χρονος Γερμανός τουρίστας ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στο Ηράκλειο. Ο 55χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή ενώ κολυμπούσε κοντά στη νήσο Ντία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος άνθρωπος βούτηξε από το σκάφος στο οποίο επέβαινε με την κόρη του στη θάλασσα και αισθάνθηκε αδιαθεσία. Η κόρη του κάλεσε τις Αρχές και ακολούθησε η επιχείρηση ανάσυρσής του από άνδρες του Λιμενικού και άλλους πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο. Παρά τις προσπάθειες ανάταξής του από τους διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του ΕΚΑΒ, ο 55χρονος δεν τα κατάφερε. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα προσδιορίσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα διενεργηθεί.

Πού βρίσκεται η νήσος Ντία

Νεκρός κυνηγός στη Σητεία

Δυστυχώς, αυτή δεν ήταν η μοναδική απώλεια στην Κρήτη σήμερα. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, 40χρονος κυνηγός εντοπίστηκε νεκρός σήμερα Τετάρτη μεταξύ Λιθινών και Πιλαλημάτων στη Σητεία, στο Λασίθι. Ο άτυχος άνδρας είχε πάει να κυνηγήσει. Από τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα να αρχίσει η επιχείρηση αναζήτησής του αφού οι οικείοι του ανησύχησαν από την απουσία του. Οι Λιθίνες βρίσκονται 25 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Σητείας, σε υψόμετρο 275 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, προκειμένου η σορός του άτυχου άνδρα με καταγωγή από τη Σητεία, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 40χρονου, αναμένεται να προσδιορίσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments