Αθλητισμός

Φαμπιάνο Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά «γλυκοκοιτάζει» τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας

Φαμπιάνο Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά «γλυκοκοιτάζει» τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας
Φαμπιάνο Ολυμπιακός: Οι εμφανίσεις του στα δύο ματς με τους «ερυθρόλευκους» απογείωσαν το ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε με σοβαρότητα το εμπόδιο της Ομόνοιας για να περάσει στους ομίλους του Champions League για τη σεζόν 2020/21, αλλά ένας παίκτης από την κυπριακή ομάδα «έλαμψε» στα δύο παιχνίδια των play offs της διοργάνωσης. Ο λόγος, φυσικά, για τον Φαμπιάνο, τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί να προχωρήσει σε μεταγραφή τερματοφύλακα, αν δεν αποχωρήσει ο Ζοσέ Σα που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, αλλά αν κάτι τέτοιο συμβεί, είναι δεδομένο ότι ο Βραζιλιάνος της Ομόνοιας βρίσκεται πλέον ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Να σημειώσουμε ότι μετά το τέλος του δεύτερου ματς με την Ομόνοια ο Πέδρο Μαρτίνς συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον έμπειρο κίπερ της κυπριακής ομάδας, με ό, τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Στην περίπτωση του Φαμπιάνο αναφέρεται και το «Φως των Σπορ». Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει πάντα πλούσιο ρεπορτάζ για τους «ερυθρόλευκους», οπότε κάτι παραπάνω ξέρει…

Το «Φως» ανάμεσα σε άλλα γράφει: «Στη σκιά του Κασίγιας ήταν στην Πόρτο τότε ο Σα, όπως και ο Φαμπιάνο. Είχαν παίξει, όμως, αρκετά παιχνίδια με τους “δράκους”. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος νυν της Ομόνοιας έχει αγωνιστεί σε 73 αναμετρήσεις και ο 27χρονος του Ολυμπιακού σε 27. Καταλαβαίνει κάποιος ότι δεν είναι έκπληξη οι εμφανίσεις του Φαμπιάνο στα ματς με τον Ολυμπιακό αλλά ούτε και ότι πρόκειται για τερματοφύλακα – “φωτοβολίδα”. Και είναι σίγουρα πολυτέλεια για την κυπριακή ομάδα να τον έχει στις τάξεις της. Όπως και λογικό για τον Ολυμπιακό να τον “γλυκοκοιτάζει”».

O 32χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι το 2022, ενώ πήγε στην Κύπρο από την Πόρτο ως ελεύθερος.

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η κλήρωση του Champions League. Ο Ολυμπιακός θα είναι στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης και θα βρει απέναντί του την Πόρτο, τη Μάντσεστερ Σίτι και την Ολιμπίκ Μαρσέιγ.

Δείτε όλους τους ομίλους του Champions League

Όμιλος Α

Σάλτσμπουργκ

Λοκομοτίβ 

Όμιλος Β

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Γκλάντμπαχ

Όμιλος C

Πόρτο

Μάντσεστερ Σίτι

Ολυμπιακός

Μαρσέιγ

Όμιλος D

Αταλάντα

Μίντιλαντ

Όμιλος E

Σεβίλλη

Τσέλσι

Κράσνονταρ

Ρεν

Όμιλος F

Ζενίτ

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Λάτσιο

Μπριζ

Όμιλος G

Γιουβέντους

Ντινάμο Κιέβου

Φερεντσβάρος

Όμιλος H

Λειψία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments