Τεχνολογία

Facebook Messenger: Ξεκινά η ενοποίηση του chat με το Instagram

Facebook Messenger: Ξεκινά η ενοποίηση του chat με το Instagram
Facebook Messenger: Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα νέα χαρακτηριστικά θα κυκλοφορήσουν αμέσως σε μερικές χώρες και σύντομα παγκοσμίως.

Εδώ και μήνες η Facebook έχει ανακοινώσει πως θα βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της για ενοποίηση των υπηρεσιών μηνυμάτων για Instagram και Messenger.

Πιο συγκεκριμένα, από τις αρχές του 2019 είχε αποκαλυφθεί το σχέδιο της Facebook για την ενοποίηση των messaging υπηρεσιών της (Instagram, Messenger, WhatsApp), αλλά χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να γίνει πράξη από την εταιρεία.

Έτσι σε ανακοίνωσή της η Facebook αναφέρει πως πλέον θα είναι ευκολότερο από ποτέ να έρθεις σε επαφή με τους φίλους και την οικογένεια σου χωρίς να σκέφτεσαι ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς. Ύστερα από 18 μήνες λοιπόν, αφότου ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ενσωματώσει τις δύο πλατφόρμες, το έκανε πράξη.

Σκοπός του Facebook να προσφέρει νέες δυνατότητες για να δελεάσει τους χρήστες να το πράξουν αν και η συγχώνευση των δύο εφαρμογών απαιτεί τη συναίνεση του χρήστη για να επιτρέψει και τη συγχώνευση των λογαριασμών τους. Έτσι εάν το αποδεχτούν, θα μπορούν να στείλουν αυτοκόλλητα, να παρακολουθούν βίντεο Instagram με φίλους κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων και να στέλνουν μηνύματα που εξαφανίζονται. Πάντως, τα νέα χαρακτηριστικά θα κυκλοφορήσουν αμέσως σε μερικές χώρες και σύντομα παγκοσμίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments