Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [01/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [01/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [01/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [01/10/20].

Κριός

Πριν αποφασίσεις ότι τα ισχυρά συναισθήματα που αναδύονται μέσα σου είναι ένδειξη επερχόμενων δυσκολιών, μπορείς να τα δεις σαν θετική και χρήσιμη επιρροή. Ό, τι σε κάνει να σκέφτεσαι και να αντιδράς συναισθηματικά, μπορεί να είναι το καύσιμο που δίνει στον παθιασμένο στόχο σου, την ώθηση που χρειάζεται. Ξέρεις πως η πραγματοποίηση ενός ονείρου χρειάζεται λίγη ζεστασιά για να κινηθούν τα νήματα. Η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιό σου, υπενθυμίζει να κάνεις υπομονή και να αφήσεις την καρδιά σου να πάρει το τιμόνι.

Ταύρος

Είτε κάνεις μια συζήτηση με τον εραστή σου, είτε απολαύσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου για να αξιολογήσεις το μέλλον, θα μπορέσεις να ανακτήσεις τη δυναμική που είχε μειωθεί πρόσφατα. Αν είσαι ελεύθερη, μια νέα και εμπνευσμένη πορεία στα ερωτικά σου θα σε καθησυχάσει. Σου δίνεται το πράσινο φως για να επωφεληθείς από τη θεραπεία που προσφέρεται αυτό το διάστημα από το Σύμπαν. Πίστεψε πως είναι και επίκαιρη και εξαιρετικά ωφέλιμη!

Δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια πιθανή ερωτική σχέση θα είναι το μέσο για να πετύχεις το σκοπό σου. Αν με κάποιον άλλον μοιράζεστε το ίδιο όνειρο, τότε πιθανότατα θα προκύψει ένας ερωτικός δεσμός. Αν είσαι σε σχέση, θα διαπιστώσεις πως η υπομονή και ο συμβιβασμός που έδειξες το προηγούμενο διάστημα, έχουν αποδώσει. Μαζί με το ταίρι σου μπορείτε να προχωρήσετε τώρα, για την κατάκτηση μιας σημαντικής φιλοδοξίας.

Καρκίνος

Παρόλο που εστιάζεις προσεκτικά στο παρόν της σχέσης σου, θα είναι απαραίτητο να ρίξεις μια ματιά και στο μέλλον της. Μπορεί αυτό να είναι απαραίτητο, για να προσδιορίσεις πόσο πρέπει να επιβραδύνεις την εξέλιξη του δεσμού σου. Αρκετές ανακαλύψεις σε περιμένουν, αν μπορέσεις να εξισορροπήσεις την προσοχή που δίνεις στο παρόν με τις μελλοντικές δυνατότητες, που ζητούν την ανάλογη προσοχή.

Λέων

Παρόλο που θα προκύψουν αρκετές προκλήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου, ίσως χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που θα παρουσιαστεί στα ερωτικά σου. Το κλειδί για να ξεπεραστεί ή να επιλυθεί, περιλαμβάνει τη σύνδεση και τη διαχείριση των συναισθημάτων σου, παρά των ανεξέλεγκτων κινήσεών σου. Κοίταξε βαθιά μέσα στα έντονα συναισθήματά σου, για τη σοφία που πρέπει να αντλήσεις. Αυτό θα σου παρέχει τον χρήσιμο αυτοέλεγχο που απαιτείται να έχεις τώρα.

Παρθένος

Οι συζητήσεις ή οι ανταλλαγές θα είναι πιο έντονες ή βαθιές τώρα. Αυτό είναι κάτι που θα σε ενθουσιάσει! Έχεις την ευκαιρία να ενημερώσεις το ταίρι σου για όσα σκέφτεσαι και νιώθεις για ένα συγκεκριμένο θέμα. Μαζί θα ανακαλύψετε πως βρίσκεστε στην ίδια παθιασμένη σελίδα, για ένα σημαντικό ζήτημα. Για να ξεκινήσει όμως η διαδικασία, θα χρειαστεί να δείξεις την ευάλωτη πλευρά σου!

Ζυγός

Όσο τρελό κι αν ακούγεται, η πρόοδος της σχέσης σου απαιτεί μια επαγγελματική προσέγγιση. Αυτό σημαίνει να φορέσεις το «επαγγελματικό σου ύφος» και να ακολουθήσεις τις ικανότητες ακρόασης, και σημασίας στη λεπτομέρεια που έχεις…ώστε να λύσεις το πρόβλημα με στρατηγική. Η σημερινή πανσέληνος που επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, σε παροτρύνει να εξισορροπήσεις ό,τι ξετυλίγεται στην ερωτική σου ζωή, με έλεγχο κι ευαισθησία. Μια ήρεμη αλλά επιμελής προσέγγιση, θα διασφαλίσει ότι συμμετέχετε και οι δύο.

Σκορπιός

Κάτω από το φως της σημερινής πανσελήνου θα είναι απαραίτητο να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Αυτό όμως, δεν πρέπει να είναι κάτι που θα ξεκινήσεις μόνη σου. Η ενθάρρυνση του αγαπημένου σου να σε συνοδεύσει, θα καταστήσει σαφές πόσο σοβαρά αντιμετωπίζεις το δεσμό σας και εκτιμάς την υποστήριξή του. Αν υπάρχουν ανθυγιεινές συνήθειες που παρεμποδίζουν τις κοινές, παθιασμένες δυνατότητές σας, τότε η κοινή αντιμετώπιση και η κατάκτησή τους, θα είναι αναζωογονητική για τους δύο σας.

Τοξότης

Η καθυστέρηση μιας συζήτησης ή η επιλογή να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσεις αυτά που θέλεις να πεις στον αγαπημένο σου, θα είναι σοφή κίνηση. Ίσως αισθανθείς ότι τα συναισθήματα είναι λίγο – πολύ απρόβλεπτα τώρα και ότι είναι απαραίτητο να τα αντιμετωπίσεις πριν ξεκινήσεις μια προκλητική συζήτηση. Πίστεψε πως η διαίσθησή σου θα είναι ο καλύτερος οδηγός για να μάθεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξεις ή να διευρύνεις τις γραμμές επικοινωνίας.

Αιγόκερως

Είναι πιθανό να αποκτήσεις χρήσιμες και πολύτιμες γνώσεις σχετικά με το τι σκέφτεται ή αισθάνεται ο εραστής σου, χωρίς να φανείς διερευνητική ή ανακριτική. Ίσως χρειαστεί να θέτεις ένα ζήτημα τη φορά και να το αντιμετωπίζεις ξεχωριστά και να είσαι επίσης πρόθυμη να ακούς περισσότερο παρά να μιλάς. Αν θέλεις απαντήσεις, τότε μην δείξεις τη δυσαρέσκειά σου. Η ώρα μπορεί να είναι ιδανική τώρα για μερικές σημαντικές συζητήσεις ή ανταλλαγές. Άφησε λοιπόν τη σημερινή Πανσέληνο να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ισχυρότερα συναισθηματικά θεμέλια, όπου χρειάζεται.

Υδροχόος

Αυτή είναι η στιγμή για να συνδυάσεις τη φυσική σου περιέργεια, με τη δημιουργικότητα. Καθοδηγήσου από αυτό που σε ενοχλεί στα ερωτικά σου αλλά βεβαιώσου πως η παθιασμένη φαντασία σου, έχει το λόγο. Πιθανόν να αξιολογήσεις τις βαθιές επιθυμίες σου πιο ενεργητικά, αποφασιστικά και με αυτοπεποίθηση. Άφησε αυτή την τεράστια ροή θετικότητας και αισιοδοξίας να τροφοδοτήσει μια ευχάριστη εξέλιξη, που βρίσκεται στα σκαριά. Θυμήσου αυτό το παλιό ρητό που λέει, πως «ο τολμών νικά».

Ιχθύες

Η σημερινή πανσέληνος θα βοηθήσει στην αλλαγή της προοπτικής σου στα ερωτικά θέματα ή τη σχέση σου. Μια ώθηση εμπιστοσύνης φέρνει σαφήνεια που θα σε βοηθήσει να πάρεις μια απόφαση που επηρεάζει το μέλλον της σχέσης σου αν είσαι σε σχέση. Είναι σαφές ότι οι ανάγκες, η στάση και οι πεποιθήσεις σου εξελίσσονται. Επιτρέποντας στις νέες ιδέες και εμπνεύσεις που προσπαθούν να σε βρουν να το κάνεις, θα βοηθήσεις υπέροχα, αυτή τη διαδικασία.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments