Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Γάλλοι στέλνουν τον Τάσο Δώνη στο λιμάνι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Γάλλοι στέλνουν τον Τάσο Δώνη στο λιμάνι
Ολυμπιακός μεταγραφές: Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να δήλωσε ότι η ομάδα του είναι πλήρης με τις προσθήκες που έγιναν μα στα μανατζερικά στέκια ακούγεται έντονα ότι υπάρχει ένα ανοιχτό «παραθυράκι» για μεταγραφή - έκπληξη.

Πάντα τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών γίνεται το «έλα να δεις» στα σενάρια και τις φήμες, αν και ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ότι η ομάδα του είναι πλήρης με τις προσθήκες που έγιναν χθες.

Την ίδια θέση προβάλλουν και από την ΠΑΕ αφού δεν προκύπτει κάτι περί άλλης μεταγραφικής κίνησης, εκτός και αν έρθει ξαφνικά κάτι πολύ «δυνατό», που να αξίζει για κάποιον από τους βασικούς όπως Σεμέδο, Καμαρά και Σα. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα ενεργοποιήσει αμέσως τις εφεδρικές λύσεις ο Ολυμπιακός και οι αρμόδιοι. Στα μανατζερικά στέκια όμως, ακούγεται έντονα ότι υπάρχει ένα ανοιχτό «παραθυράκι» για μια μεταγραφή – έκπληξη. Στη Γαλλία για παράδειγμα, ακούστηκε το όνομα του Τάσου Δώνη της Ρεμς, του γιου του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και νυν της Μακάμπι. Πρόκειται για ένα όνομα που έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το δημοσίευμα από τη Γερμανία την άνοιξη του 2019, όταν έβαζε τον Ολυμπιακό στο «κόλπο» για την απόκτηση του Τάσου Δώνη από τη Στουτγκάρδη. Το ίδιο δημοσίευμα ωστόσο, «αυτοδιαψευδόταν» με την αναφορά της ρήτρας που είναι 13 εκατομμύρια ευρώ, ποσό – απαγορευτικό για κάθε ελληνική ομάδα. Όπως ανέφερε, «ο Έλληνας μπορεί να εγκαταλείψει τη Στουτγκάρδη, αν μια ομάδα καλύψει τη ρήτρα του, η οποία σύμφωνα με το kicker είναι στα 13 εκατομμύρια ευρώ. Η Γκλάντμπαχ δείχνει ενδιαφέρον, όπως και οι Λεβερκούζεν και Χόφενχάιμ».

O Τάσος Δώνης, γεννημένος στις 29 Αυγούστου του 1996, είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος ή κεντρικός επιθετικός στη Γαλλία για λογαριασμό της Σταντ ντε Ρενς με μορφή δανεισμού από τη Στουτγκάρδη. Το 2013 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Γιουβέντους, προερχόμενος από αυτές του Παναθηναϊκού και την επόμενη χρονιά προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα χωρίς να καταγράψει επίσημη συμμετοχή. Ακολούθησε την ίδια χρονιά ο δανεισμός του στη Σασουόλο, ενώ την επόμενη (2015 – 2016) παραχωρήθηκε εκ νέου ως δανεικός, αυτή τη φορά στην ελβετική Λουγκάνο, όπου υπήρξε συμπαίκτης με τον μεγαλύτερο αδερφό του Χρήστο, καταγράφοντας 25 συμμετοχές πρωταθλήματος και 4 τέρματα.

Την περίοδο 2016 – 2017 αγωνίστηκε με τα χρώματα της γαλλικής Νις, επίσης ως δανεικός, στην οποία είχε 18 συνολικά συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 τέρματα. Το καλοκαίρι του 2017 η Στουτγκάρδη προχώρησε, έναντι 4,2 εκατομμυρίων ευρώ, στην απόκτηση των δικαιωμάτων του, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments