Αθλητισμός

Λούκας Βερίσιμο Ολυμπιακός: Οι Βραζιλιάνοι μιλούν για πρόταση στη Σάντος

Λούκας Βερίσιμο Ολυμπιακός: Οι Βραζιλιάνοι μιλούν για πρόταση στη Σάντος
Λούκας Βερίσιμο Ολυμπιακός: Οι Βραζιλιάνοι αποκαλύπτουν πρόταση της ελληνικής ομάδας για τον στόπερ της Σάντος.

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει πρόταση στη Σάντος προκειμένου να αποκτήσει τον Λούκας Βερίσιμο.

Πιο συγκεκριμένα, συνεχίζονται στη μακρινή Βραζιλία τα δημοσιεύματα και οι αναφορές για τον στόπερ της Σάντος, Λούκας Βερίσιμο, που φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση και από το λιμάνι. Θυμίζουμε πως η Σάντος όπως είχε ήδη αναφερθεί, απέρριψε την πρόταση της Μπράγκα για τον στόπερ της, που ήταν στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ο 25χρονος ύψους 1.85 μέτρων Λούκας Βερίσιμο ανήκει στη Σάντος και είναι στόπερ, όπως αναφέραμε και παραπάνω. Η ομάδα του λοιπόν, φέρεται να ενημέρωσε και Ολυμπιακό αλλά και Ρόμα πως ο παίκτης παραχωρείται με ποσό 6.5 εκατομμυρίων ευρώ- το λιγότερο- ενώ κατά άλλες πηγές ζητά 8…! Και φαίνεται πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει και άλλες κινήσεις στο μεταγραφικό… παζάρι, αφού έχει κάνει πρόταση στη Σάντος για τον Λούκας Βερίσιμο. Και όλο αυτό την ώρα που η Τραμπζονσπόρ προσπαθεί να βρει τρόπο να αποκτήσει τον Σισέ.

Μπορεί η Μπράγκα από καιρό να κάνει τις διαπραγματεύσεις της αλλά με βάση τα όσα λένε στη Βραζιλία, η πρόταση των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ απορρίφθηκε με τον Ολυμπιακό να μπαίνει κάπου εκεί, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, κάνοντας πρόταση που φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Και όπως λένε στη χώρα του καφέ, οι εκπρόσωποι του Λούκας Βερίσιμο θα συναντηθούν με τη διοίκηση της Σάντος, για να πάρουν αποφάσεις.

Ο Βερίσιμο στην παρούσα φάση αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού και για αυτό δεν είναι στην αποστολή για το ματς της Σάντος με την Γκοϊάς, για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει τον Λούκας Βερίσιμο και αποφάσισε να κάνει τη συγκεκριμένη πρόταση, όπως λένε στη Βραζιλία. Το θέμα του αναμένεται να «τρέξει» άμεσα, αφού αν είναι να προχωρήσει η απόκτηση του θα πρέπει έως την ερχόμενη Κυριακή να κάνει το ταξίδι του καθώς υπάρχουν και τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα σχετικά με τον κορωνοϊό. Για αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις πολύ σύντομα, αν και ο Ολυμπιακός, μέχρι στιγμής δεν έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει το σχετικό θέμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments