Αθλητισμός

Μαουρίσιο Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με τον Βραζιλιάνο και το «τριφύλλι»

Μαουρίσιο Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με τον Βραζιλιάνο και το «τριφύλλι»
Μαουρίσιο Παναθηναϊκός: Ο Βραζιλιάνος μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θελήσει μέχρι τις 16 Οκτωβρίου.

Στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί ο Μαουρίσιο με τους ιθύνοντες των «πράσινων» να σκέφτονται την περίπτωση του παίκτη. Άλλωστε, δεν υπάρχει η πίεση της transfer deadline αφού ο Βραζιλιάνος είναι ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει μέχρι τις 16 Οκτωβρίου και όχι μέχρι σήμερα το βράδυ.

Μέχρι τώρα ο Μαουρίσιο έχει απορρίψει όσες προτάσεις είχε από τη χώρα του, τη Βραζιλία. Η οικογένειά του θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, ενθουσιασμένη από τη χώρα και τις… ομορφιές της όσο καιρό ο παίκτης αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το to10.gr, στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσαν παρά να σηκώσουν το βλέμμα ακούγοντας το όνομα του Βραζιλιάνου χαφ. Ένας παίκτης που ναι μεν οδεύει προς τα 33 του χρόνια, πλην όμως η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Ντάνι Πογιάτος κοιτάζοντας το ρόστερ του, δεν βρίσκει ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος του ανεβάζει το επίπεδο. Του αλλάζει όλη τη μεσαία γραμμή και γενικότερα όλη την ομάδα.

Υπήρξε επαφή μεταξύ του ατζέντη του Βραζιλιάνου και ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Διερευνητική περισσότερο. Να μάθουν στον Παναθηναϊκό πόσο… κοστίζει ο παίκτης. Και αν είναι διατεθειμένος να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του. Διότι στον ΠΑΟΚ έπαιρνε περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ποσό απαγορευτικό για τους «πράσινους». Μη διαπραγματεύσιμο. Για να μπει σε μια βάση η κουβέντα, ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ πρέπει να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του.

Και κάπου εδώ εμφανίζεται ο καθ’ ύλην αρμόδιος. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα κρίνει αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει μια ακόμα οικονομική υπέρβαση. Και πόσο μεγάλη θα είναι αυτή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ατζέντης του Μαουρίσιο περιμένει να ακούσει την απόφαση του Αλαφούζου. Αν θα αποφασίσει πως αξίζει τον κόπο μια τέτοια κίνηση. Και μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει.

Επί της ουσίας, η πλευρά του Βραζιλιάνου έκανε ό,τι ήταν να κάνει και πλέον περιμένει την απάντηση από την πλευρά της ομάδας. Την ίδια ώρα, πάντως, που δεν έχει φύγει από το μυαλό του ίδιου του ποδοσφαιριστή μια πιθανή επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης έχει συζητήσει για αυτό με τον Ιβάν Σαββίδη. Αν ο ΠΑΟΚ ενδιαφερθεί ξανά, τότε το πράγμα για τον Παναθηναϊκό δυσκολεύει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments