Διεθνή

Ρονάλντο βιασμός: Ανατροπή στην υπόθεση με την Κάθριν Μαγιόργκα

Ρονάλντο βιασμός: Ανατροπή στην υπόθεση με την Κάθριν Μαγιόργκα
Ρονάλντο βιασμός: Δικαστήριο του Λας Βέγκας δικαίωσε την Κάθριν Μαγιόργκα για τη διαβόητη υπόθεση με τον Πορτογάλο σουπερ σταρ της Γιουβέντους.

Δικαστήριο δικαίωσε την Κάθριν Μαγιόργκα που έχει κατηγορήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για βιασμό. Πιο συγκεκριμένα, το δικαστήριο του Λας Βέγκας δικαίωσε σήμερα 5 Οκτωβρίου την 36χρονη γυναίκα και της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει μέσω αγωγής το ποσό των 210.000 δολαρίων. Η Κ. Μαγιόργκα είχε γνωρίσει τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή σε κλαμπ του Λας Βέγκας και υποστηρίζει πως όταν πήγε στο δωμάτιό του, αυτός προσπάθησε να τη βιάσει ενώ στη συνέχεια την άφησε να φύγει.

Η Μαγιόργκα κατήγγειλε τον Κριστιάνο τον Ιούλιο του 2009 και υπέγραψε συμφωνία για να λάβει 375.000 δολάρια. Πριν από δύο χρόνια όμως έσπασε τη συμφωνία και μίλησε για το συμβάν, δηλώνοντας ότι είχε υπογράψει επειδή πιέστηκε για να μη μιλήσει.

Το US District Court of Nevada και η δικαστής Τζένιφερ Ντόρσι αποφάνθηκαν πως η 36χρονη σήμερα γυναίκα δεν ήταν πνευματικά διαυγής και γι’ αυτό υπέγραψε τη συμφωνία. Έτσι, της δόθηκε το δικαίωμα να προχωρήσει σε αγωγή για να πάρει το ποσό των 210 χιλιάδων δολαρίων. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία μέχρι τις 30 Νοεμβρίου έτσι ώστε να βρεθεί ημερομηνία για τη δίκη του παίκτη της Γιουβέντους.

Να σημειώσουμε ότι η υπόθεση είχε ξανανοίξει τον Σεπτέμβριο του 2018. Επίσης, αξίζει να θυμίσουμε ότι η Μαγιόργκα είχε επηρεαστεί από το κίνημα #MeToo για να «σπάσει» τη συμφωνία που είχε συνάψει με τον Πορτογάλο σταρ του ποδοσφαίρου. «Το κίνημα MeToo κι οι γυναίκες που βγήκαν και αποκάλυψαν σεξουαλικές επιθέσεις έδωσε πολύ θάρρος στην Κάθριν», είχε πει σε συνέντευξη Τύπου ο δικηγόρος της, Λέσλι Στόβαλ.

Η 36χρονη πρώην δασκάλα δεν ήταν παρούσα σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου, καθώς είχε φύγει από το Λας Βέγκας για να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως είχε δηλώσει ο Στόβαλ: «Αποφάσισε να μην είναι διαθέσιμη στα ΜΜΕ και να μείνει μακριά από το προσκήνιο λόγω της συναισθηματικής της φόρτισης. Δεν είναι ευχάριστο γι’ αυτή».

Άλλη δικηγόρος της Μαγιόργκα είπε ότι μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό το 2009 η πελάτισσά του υπέφερε από βαριά κατάθλιψη και είχε τάσεις αυτοκτονίας, ενώ διαγνώστηκε με μετατραυματικό στρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments