Διεθνή

Τραμπ κορωνοϊός: Έκανε ότι εργάζεται ενώ υπέγραφε λευκές κόλλες

Τραμπ κορωνοϊός: Έκανε ότι εργάζεται ενώ υπέγραφε λευκές κόλλες
Τραμπ κορωνοϊός: Το tweeter πήρε φωτιά με το «θέατρο» του Τραμπ. Ενώ προσπαθεί να δείξει ότι εργάζεται κανονικά, η κάμερα τον συνέλαβε να υπογράφει λευκές κόλλες.

Σε σόου εξελίσσεται η ασθένεια του προέδρου των ΗΠΑ, καθώς ο ίδιος δεν έχει σταματήσει να προκαλεί και να προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι όλα βαίνουν καλώς. Το πρωί δεν άντεξε και βγήκε για … βόλτα θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και τους άνδρες που τον συνόδευαν. Έστειλε επίσης το μήνυμα, θέλοντας και μη, ότι ακόμα κι αν πρέπει να μένεις απομονωμένος όσο έχεις κορωνοϊό, δεν πειράζει να βγεις και λίγο να ξεσκάσεις.

Ωστόσο και πριν ακόμα καταλαγιάσει ο θόρυβος από την πρωινή βόλτα, ο Ντόναλντ Τραμπ έβαλε φωτιά στο twitter. Έχει γίνει θέμα παγκόσμια ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σε μία από τις εμφανίσεις του μέσα από το στρατιωτικό νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ στο οποίο νοσηλεύεται και συγκεκριμένα στις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος όπου φαίνεται να εργάζεται, εκείνος απλά υπογράφει ένα λευκό χαρτί!

Βούιξε το twitter με την συγκεκριμένη φωτογραφία και με το hashtag #Staged (σ.σ. στημένο) πολίτες κατηγορούσαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ότι έχει μετατρέψει την θέση του σε ριάλιτι σόου.

Κάποιοι εξέτασαν και τα metadata των φωτογραφιών για να διαπιστώσουν πότε τραβήχτηκαν. Και οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί με διαφορά 10 λεπτών και όχι ωρών όπως ήθελε ο Λευκός Οίκος να δείξει. «Ήταν πρωταγωνιστής σε ριάλιτι. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το φαίνεσθαι. Πως θα είναι «προεδρικός» έγραψε κάποιος στο twitter.

Για το λευκό χαρτί που υπέγραφε ένας άλλος σχολίασε: «Είναι η μόνη δουλειά που ξέρει να κάνει. Και στο μυαλό του, όσο μπορεί να προσποιείται πως εργάζεται και οι ψηφοφόροι του το πιστεύουν είναι το ίδιο σαν να έκανε στ’ αλήθεια κάτι».

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου μιλώντας στο Newsweek ανέφερε ότι ο Τραμπ υπέγραψε μόνο χθες 10 έγγραφα». Όταν ρωτήθηκε για τα λευκά χαρτιά ο αξιωματούχος δεν απάντησε.

Πριν από αυτό από το μικροσκόπιο πέρασε και το βίντεο που έδωσε ο Λευκός Οίκος στην δημοσιότητα με τον Τραμπ στο νοσοκομείο και με ένα σημείο του που θεωρείται ότι είτε κόπηκε άσχημα στο μοντάζ είτε κόπηκε γιατί έπιασε βήχας τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments