Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [05/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [05/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [05/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [05/10/20].

Κριός

Δεν υπάρχει τίποτα βαρετό ή ασυνήθιστο, στο να δείξεις αυτοπειθαρχία και υπομονή απέναντι σ’ ένα ερωτικό στόχο. Ξέρεις πως πρέπει να είσαι ρεαλίστρια στην αναζήτησή σου… και πως η επίτευξη του σκοπού σου, δε θα συμβεί αμέσως. Συνεπώς, συνέχισε να προσφέρεις όλη την παθιασμένη σου ενέργεια σε ό,τι κάνει την καρδιά σου να «τραγουδά». Είναι ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρεις.

Ταύρος

Οι αποκαλύψεις που κάνεις στον αγαπημένο σου θα γίνουν σύμφωνα με την κρίση σου. Αυτό δε σημαίνει πως έχεις ενδοιασμούς και λόγους για να δυσπιστείς… αλλά πως έχεις ανάγκη να προχωρήσεις προσεκτικά και αργά στο δεσμό που έχεις δημιουργήσει πρόσφατα. Εμπιστέψου τη διαίσθησή σου, γιατί θα σε προειδοποιήσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, αν θα ανοιχτείς περισσότερο στο ταίρι σου ή αν θα απομακρυνθείς.

Δίδυμοι

Οι φυσικές επικοινωνιακές σου ικανότητες θα λάμψουν αυτήν τη στιγμή, ειδικά αν απαιτείται να είσαι ήρεμη και διπλωματική. Το γεγονός ότι αποδέχεσαι πως η διατήρηση των ανοικτών γραμμών επικοινωνίας μπορεί να σε οδηγήσει στην άλλη πλευρά μιας δύσκολης κατάστασης με τον αγαπημένο σου, είναι η πιο σοφή απόφαση τώρα. Είναι ευγενικό να ακούς αυτά που θέλει να σου πει ο αγαπημένος σου γιατί αυτή η στάση από μόνη της, δημιουργεί μαγεία!

Καρκίνος

Το δημιουργικό μυαλό σου μπορεί να επεξεργαστεί μια σειρά ιδεών αυτή τη στιγμή και το ταίρι σου, μπορεί να είναι το πρώτο άτομο που θα ενημερώσεις γι’ αυτές. Θα μπορούσες να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του περισσότερο σε μια συγκεκριμένη συζήτηση και θα βοηθήσεις μ’ αυτό τον τρόπο να πάρετε μια κοινή απόφαση, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας. Αναλαμβάνεις ξανά την πρωτοβουλία στα ερωτικά σου κι αυτό θα βοηθήσει ώστε να απολαύσεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

Λέων

Η προσωπική ανάπτυξη προσφέρεται τώρα στην ερωτική σου ζωή, καθώς υιοθετείς νέες προοπτικές για τον έρωτα τον ρομαντισμό και την οικειότητα. Επίσης τα μάτια σου διευρύνονται σε νέες παθιασμένες δυνατότητες, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την ερωτική σου ζωή. Αρκεί να είσαι ανοιχτόμυαλη και να συνδεθείς μαζί τους.

Παρθένος

Μια συζήτηση με το σύντροφό σου, θα σε κάνει να σκεφτείς πολλά. Ίσως χρειαστείς χρόνο για να απορροφήσεις και να καταλάβεις αυτά που σου λέει ο αγαπημένος σου. Επειδή αυτά που αποκαλύπτει, μπορεί να ήταν μέσα του για πολύ καιρό. Αν ακολουθήσεις κι εσύ το παράδειγμά του και του μιλήσεις για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, τότε θα έχετε μια ξεκάθαρη σχέση, που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

Ζυγός

Ένα νέο επίπεδο ειλικρίνειας προσφέρεται στα ερωτικά σου και ξεκινά από σένα. Μπορεί να είναι μια στιγμή που κοιτάς μέσα σου και αποδέχεσαι αυτά που θα έπρεπε να έχεις κάνει, για να ενισχύσεις τη σχέση σου. Γνωρίζεις όμως επίσης πως είσαι άνθρωπος… και πως κανείς δεν είναι τέλειος. Αν είσαι πρόθυμη να μιλήσεις ειλικρινά για όσα έχεις στο μυαλό και την καρδιά σου, τότε ενδεχομένως το ίδιο να κάνει και το ταίρι σου. Θα δεις πως αυτό το αμφίδρομο άνοιγμα ανάμεσά σας, θα δημιουργήσει μια φανταστική ρομαντική ατμόσφαιρα στο δεσμό σας.

Σκορπιός

Ένα αίσθημα ολοκλήρωσης μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και να προσφέρει μια νέα εστίαση στα ερωτικά σου θέματα. Αν είσαι σε σχέση, τότε αυτό σου δίνει την τέλεια ευκαιρία να κάνεις τις ερωτήσεις που δίσταζες αρκετό καιρό να κάνεις στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα νιώσεις πως έφτασε η στιγμή για να μιλήσεις στο άτομο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα, για τις φιλοδοξίες σου και να το βάλεις στην εικόνα. Έτσι θα μπορέσεις να διακρίνεις αν θα υπάρξει συμμετοχή από μεριάς του, με όλους τους σωστούς τρόπους.

Τοξότης

Ο ευγενικός χειρισμός μιας συγκεκριμένης συζήτησης με τον εραστή σου είναι, όπως θα ανακαλύψεις, ο ευκολότερος τρόπος για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Η επικοινωνία θα μπορούσε επίσης να είναι ασυνήθιστα βαθιά, αλλά αυτό θα είναι ο καταλύτης για ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης ανάμεσά σας. Φαίνεται πως υπάρχουν σημαντικά και έγκαιρα σημεία που πρέπει να συζητηθούν, για τα οποία πρέπει να πάρετε κοινές αποφάσεις. Το τρέχον κλίμα είναι ιδανικό για να εκφράσετε τις ρομαντικές σας ιδέες.

Αιγόκερως

Ακόμα κι αν δεν είσαι σίγουρη για ό, τι ξεδιπλώνεται στη σχέση σου, θα μπορούσες να στραφείς στο παρελθόν και να δεις από πού ξεκίνησες. Τώρα μπορείς να εστιάσεις περισσότερο στα γεγονότα που έχουν διαμορφώσει την ερωτική σου ζωή και πιθανώς να εκτιμήσεις τους λόγους που νιώθεις πιο τολμηρή και αποφασισμένη. Τίποτα δεν σταματά την έναρξη ενός καινούργιου κεφαλαίου στην ερωτική σου ζωή. Η δύναμη για να φτιάξεις τη σχέση που επιθυμείς, είναι στο χέρι σου.

Υδροχόος

Η περιέργειά σου θα ενθαρρύνει μια βαθύτερη επιθυμία να μάθεις όσο το δυνατόν περισσότερα για τις τρέχουσες ρομαντικές σου περιστάσεις. Μόνο προσπάθησε να μην υιοθετήσεις μια υπερβολικά «επιστημονική» προσέγγιση σ’ αυτές. Ίσως χρειαστεί να γίνεις λίγο πιο ανοιχτόμυαλη και ευφάνταστη απέναντι σε ό, τι φαίνεται ασαφές ή ασυνήθιστο. Προσπάθησε να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα σχετικά με τον προορισμό σου κι μην εστιάσεις στις λεπτομέρειες του παρελθόντος και του παρόντος.

Ιχθύες

Πραγματικά «ο διάβολος θα είναι στη λεπτομέρεια» τώρα, αν εστιάσεις στα τρέχοντα ερωτικά σου ζητήματα χωρίς να αποδεχτείς το ρόλο τους σε μια μεγαλύτερη και εμπνευσμένη εικόνα. Οι περιορισμοί και οι καθυστερήσεις αποτελούν μέρος της ζωής στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή. Αλλά μια θετική νοοτροπία μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα για να μειώσει ή να εξαλείψει την αρνητική ενέργεια. Υιοθετώντας μια στάση ευγνωμοσύνης απέναντι σε ό, τι έχεις, και στις πιθανότητες που γνωρίζεις πως υπάρχουν, θα νιώσεις ήρεμη και καθησυχασμένη!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments