Αθλητισμός

Καλάθης κορωνοϊός: Στο στόχαστρο των Ισπανικών ΜΜΕ γιατί δεν ακολούθησε τις οδηγίες της ομάδας

Καλάθης κορωνοϊός: Στο στόχαστρο των Ισπανικών ΜΜΕ γιατί δεν ακολούθησε τις οδηγίες της ομάδας
Καλάθης κορωνοϊός: Ο διεθνής γκραντ φαίνεται να έσπασε τα μέτρα του περιορισμού κατ ΄οίκον, που είχε δώσει σαν οδηγία η Μπαρτσελόνα στους παίκτες της.

Ο Νικ Καλάθης βρίσκεται στο στόχαστρο των ισπανικών ΜΜΕ, καθώς όπως φαίνεται έσπασε την καραντίνα και βγήκε από το σπίτι του. Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται από τον κορωνοϊό και είχε δώσει οδηγία σε όλα τα μέλη της ομάδας να μείνουν σε κατ΄οίκον περιορισμό. Ωστόσο ο φακός κατέγραψε τον διεθνή γκραντ να βρίσκεται εκτός σπιτιού, σε μια καφετέρια με την οικογένειά του.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε και ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.  Στη φωτογραφία φαίνεται ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Παναθηναϊκού να απολαμβάνει τον καφέ του με τη σύζυγό του, Τίφανι, και τον γιο τους, Λουκ, σε ένα τραπέζι σε εξωτερικό χώρο μαγαζιού εστίασης.

Από πλευράς της, η Μπαρτσελόνα έσπευσε να υπερασπιστεί τον Έλληνα γκαρντ, τονίζοντας ότι η έξοδος οφειλόταν σε έκτακτη οικογενειακή ανάγκη.

Δείτε το δημοσίευμα που «έκαψε» τον Καλάθη:

Τα κρούσματα στην Μπαρτσελόνα και οι οδηγίες στα μέλη της ομάδας

Από τη στιγμή που ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και δύο συνεργάτες του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, άπαντες στο «στρατόπεδο» της Μπαρτσελόνα έδρασαν άμεσα, αποφασίζοντας να διακόψουν τις προπονήσεις της ομάδας.

Παίκτες και επιτελείο τέθηκαν σε καραντίνα μέχρι και σήμερα Τρίτη (6/10), όταν και θα υποβληθούν σε νέα τεστ, για να ξεκαθαριστεί αν η Μπαρτσελόνα θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Ζενίτ για την 2η αγωνιστική της Euroleague (8/10).

Πάντως, για την ώρα δε φαίνεται ότι οι Καταλανοί κινδυνεύουν με μηδενισμό, αφού φρόντισαν να γεμίσουν το ρόστερ τους, ανεβάζοντας εννέα παίκτες από τα τμήματα υποδομής ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο των λιγότερων από οκτώ υγιών παικτών. Μένει να φανεί, λοιπόν, αν και υπό ποιες συνθήκες η Μπαρτσελόνα θα κληθεί να αγωνιστεί απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ.

Λίγα λόγια για τον Νικ Καλάθη

Ο Νικόλαος «Νικ» Καλάθης είναι Ελληνοαμερικανός διεθνής καλαθοσφαιριστής. Έχει ύψος 1.98μ., βάρος 97 κλ. και αγωνίζεται ως πόιντ γκάρντ. Αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, για το Πρωτάθλημα Ισπανίας και την Ευρωλίγκα. Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδος. Έχει αγωνιστεί επίσης για μια διετία στο NBA και για ένα χρόνο VTB Λίγκα. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ της Ευρώπης, έχοντας κερδίσει σημαντικές ατομικές διακρίσεις και συλλογικούς τίτλους κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments