Αθλητισμός

Πογιάτος Παναθηναϊκός: Του χρεώνουν και έλλειψη φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών

Πογιάτος Παναθηναϊκός: Του χρεώνουν και έλλειψη φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών
Πογιάτος Παναθηναϊκός: Βάλλεται από παντού ο Καταλανός προπονητής.

Ο Παναθηναϊκός μετά από τρία ματς στη φετινή Super League έχει καταφέρει να πάρει μόλις ένα βαθμό, ενώ η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτική. Στην κατάσταση στο «πράσινο» στρατόπεδο αναφέρεται η Livesport που βάζει άλλο ένα στοιχείο για το οποίο υπάρχει γκρίνια.

«Άνθρωποι από το εσωτερικό του Τριφυλλιού το πρώτο πράγμα που χρεώνουν στον Πογιάτος δεν είναι το σύστημα ή η διαχείριση των παικτών. Αλλά η έλλειψη φυσικής κατάστασης. Όπως παρατηρούσαν, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν σπριντάρουν, δεν έχουν αντοχή και χάνουν τις μονομαχίες. Αυτό σημαίνει ότι δεν νιώθουν δυνατοί σωματικά και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του προπονητή. Και εύλογα εκφράζεται η απορία: πώς φιλοδοξεί ο Πογιάτος να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα πιέζει ψηλά, όταν δεν είναι καλογυμνασμένο;», αναφέρει η εφημερίδα.

Πάντως, από τη μεριά της διοίκησης του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι δίνουν χρόνο στον Πογιάτος. Βέβαια, αν η κατάσταση παραμείνει η ίδια και μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, τότε μάλλον θα υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Καταλανός τεχνικός δεν βοηθάει και τον εαυτό του και με τις δηλώσεις που κάνει, τόσο στους δημοσιογράφους όσο και προς τους παίκτες του. Ο Πογιάτος υποστήριξε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και αισιόδοξος για το μέλλον μετά το ματς με τον Άρη όπου το «τριφύλλι» γνώρισε την ήττα με 0-1 με γκολ του Μαντσίνι. Συγκεκριμένα, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, ο Ντάνι Πογιάτος υποστήριξε τα εξής, σύμφωνα με το olaprasina1908.gr: «Ήμασταν άτυχοι στο χθεσινό παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες, για να σημειώσουμε γκολ. Ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνατε.

Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την ευκαιρία του Βέλεθ και στη συνέχεια να κερδίσουμε το ματς με το δοκάρι και τις ευκαιρίες, που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέρω ότι είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά συνεχίζουμε την δουλειά μας. Είμαστε νέα ομάδα, χάσαμε από τον πρωτοπόρο, αλλά είμαστε πολύ καλύτεροι και θα βελτιωθούμε και στη συνέχεια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments