Αθλητισμός

Σεμέδο Ολυμπιακός: Τον κρατάει ο Πειραιάς και θα αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό του

Σεμέδο Ολυμπιακός: Τον κρατάει ο Πειραιάς και θα αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό του
Σεμέδο Ολυμπιακός: Προσπάθησε να τον κερδίσει η Μπενφίκα, αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν τον άφησαν να φύγει.

Δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που ξένες ομάδες διεκδίκησαν παίκτες του Ολυμπιακού. Ωστόσο ο Πειραιάς αποφάσισε να κρατήσει τα δυνατά του χαρτιά για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και αυτήν τη σεζόν. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε πολύ είναι αυτό του Σεμέδο. Η Μπενφίκα προσπάθησε να τον «καταφέρει» αλλά χωρίς επιτυχία.

Όπως αναφέρει το SPORTIME ο Σεμέδο βρίσκεται στην Πορτογαλία για να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Η Μπενφίκα μπορεί να πίεσε να τον πάρει, αλλά οι Πειραιώτες, με τη στάση τους έδειξαν πως είναι αρνητικοί. Αν και χθες υπήρξε μια “ ενόχληση”. Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός θα κάνει τις κινήσεις του για να προχωρήσει στην οικονομική αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, για να τον ικανοποιήσει.

Στον Ολυμπιακό μένει και ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί

Στο παρά πέντε της ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί φέρεται να δέχτηκε νέα πρόταση από αραβικό σύλλογο αλλά απάντησε ξανά αρνητικά. Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το “Sportime”, δέχτηκε νέα πρόταση από αραβική ομάδα, με τα χρήματα μάλιστα να είναι πολύ καλά, ωστόσο και πάλι η απάντησή του ήταν «όχι», καθώς ο 33χρονος προτιμά να συνεχίσει να φορά τα «ερυθρόλευκα».

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες ο παίκτης του Πέδρο Μαρτίνς είχε δεχτεί ξανά πρόταση από ομάδα του Κατάρ, με τα δημοσιεύματα για το θέμα να θέλουν τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να ανησυχούν ότι θα χάσουν τον «μπόμπερ» της ομάδας, παρόλο που ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League. Το όνομα του συλλόγου από την ασιατική χώρα δεν έχει γίνει γνωστό, ούτε το ποσό που του προσφέρθηκε. Φημολογείται, όμως, πως η πρόταση για 3ετές συμβόλαιο είχε διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δεν σκέφτηκε καν να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά ένα InstaStory «άναψε» φωτιές. Ο Μαροκινός ανέβασε story μέσα από την πρεσβεία του Κατάρ. Ο λόγος που βρέθηκε εκεί ο Μαροκινός επιθετικός δεν έχει γίνει γνωστός όμως αν κρίνουμε από τις αρνήσεις του στις προτάσεις μάλλον δεν έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Το επίμαχο στόρι

svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments