Αθλητισμός

Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Ο Γάλλος έχει «δεθεί» με την ομάδα του Πειραιά

Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Ο Γάλλος έχει «δεθεί» με την ομάδα του Πειραιά
Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Ο Γάλλος άσος έχει στην καρδιά του την ομάδα για την οποία αγωνίζεται.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Ολυμπιακού, είναι άψογος επαγγελματίας και μερικές μικρές κινήσεις δείχνουν πόσο έχει «δεθεί» με τους Πειραιώτες. Η Sportday αναφέρει χαρακτηριστικά: «Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και δείχνουν πολλά. Ο Βαλμπουενά είχε τελειώσει το πρόγραμμά του την Τρίτη, αλλά δεν έφυγε. Έμεινε στου Ρέντη και είδε το φιλικό με τα Χανιά».

Είναι φανερό ότι ο Γάλλος άσος νοιάζεται για την ομάδα. Ενώ θα μπορούσε να πάει στο σπίτι του, να ξεκουραστεί ή να βγει κάποια βόλτα, αυτός προτίμησε να δει το φιλικό όπου έπαιξαν κατά κύριο λόγο οι αναπληρωματικοί της ομάδας. Μια μικρή κίνηση που δείχνει πολλά. Άλλωστε, μέσα στο γήπεδο ο Γάλλος παίζει με το πάθος που είχε και πριν δέκα χρόνια όταν ήταν βασικός στην Εθνική Γαλλίας, ενώ πανηγύρισε έξαλλα μετά τον τελικό Κυπέλλου, όπου είχε μαζέψει την ομάδα για να βγουν φωτογραφία.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 επί των Χανίων. Το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» άνοιξε στο 22′ ο Χασάν με προβολή, έπειτα από γύρισμα του Λοβέρα από αριστερά. Το δεύτερο γκολ για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς πέτυχε στο 56′ ο Σουντανί με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Αλγερινός έχοντας αντίπαλο μπροστά του, έκανε εντυπωσιακό αριστερό σουτ και έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τη χανιώτικη ομάδα ήταν οι: Καραργύρης (83′ Παπαδούδης), Μπρούνο, Κατσογιάννης (46′ Κίτσος), Παπαδόπουλος, Νικόλης (77′ Μαυρουδής), Σουρλής (70′ Μπέλιτς), Εμβιλά, Λοβέρα (77′ Τσάβος), Σουντανί (63′ Λιάτσος), Κάιπερς, Χασάν.

«Εγώ ζω από αυτό το πάθος»

Ο Βαλμπουενά σε συνέντευξή του στο ΜEGA είχε πει παλιότερα για τον Ολυμπιακό: «Παίρνω στοιχεία από το επάγγελμά μου. Οι άνθρωποι που παίζουν ποδόσφαιρο είναι πολύ τυχεροί γιατί ζούνε από το πάθος τους. Το επάγγελμά τους είναι αυτό που πραγματικά αγαπούν να κάνουν, νομίζω ότι αυτό το κάνεις σε μια ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους και ανθρώπους όπως ο Ολυμπιακός, ταιριάζει πάρα πολύ και μου αρέσει πάρα πολύ. Εγώ ζω από αυτό το πάθος, προσπαθώ να το βγάζω και να το δίνω στην ομάδα μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ταιριάζει αυτό το πάθος και η δύναμη με την ομάδα μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments