Αθλητισμός

Βιεϊρίνια μεταγραφή: Στέλνουν τον Πορτογάλο στον Παναθηναϊκό

Βιεϊρίνια μεταγραφή: Στέλνουν τον Πορτογάλο στον Παναθηναϊκό
Βιεϊρίνια μεταγραφή: Η Θεσσαλονίκη έχει βουίξει ότι ο Μαουρίτσιο δεν θα είναι ο μόνος που θα μετακομίσει από την Τούμπα στο ΟΑΚΑ.

Την οριστική λήξη της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν από ελάχιστες ημέρες ο Αντελίνο Αντρέ Βιέιρα ντε Φρέιτας, γνωστός και ως Βιεϊρίνια, και ήδη οι φήμες για την καριέρα του και το πού θα συνεχίσει έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το trifilara, η Θεσσαλονίκη έχει βουίξει ότι ο Μαουρίτσιο δεν θα είναι ο μόνος που θα μετακομίσει από την Τούμπα στο ΟΑΚΑ μιας και οι φήμες θέλουν τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να έχει επίσης, συνομιλήσει με την πλευρά του Παναθηναϊκού και γίνεται λόγος ότι οι πιθανότητες είναι αρκετές. Εξάλλου, ο Πορτογάλος δεν επιθυμεί να φύγει από την Ελλάδα και η εγκατάσταση στην Αθήνα θα εξυπηρετούσε τους σκοπούς του, από τη στιγμή που δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, από τον Παναθηναϊκό δηλώνουν πλήρη άγνοια για τις φήμες. Οι «πράσινοι« άλλωστε, δεν ψάχνουν παίκτη στα άκρα της επίθεσης, όπως αναζητούσαν κάποιον με τα χαρακτηριστικά του Μαουρίτσιο. Επίσης, το κασέ του Βιεϊρίνια ξεπερνά το… ταβάνι που έχουν θέσει στα συμβόλαια, αν και πριν από μερικές μέρες από το περιβάλλον του Βιεϊρίνια είχε πραγματοποιηθεί μία διερευνητική κρούση προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Όμως, εξαρχής διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κοινό έδαφος και δεν προχώρησε κάτι. Και για αυτό φαντάζει δύσκολο να τεθεί εκ νέου το ζήτημα, παρά την ένταση με την οποία διαδίδεται η φήμη στη Θεσσαλονίκη, για την κάθοδο του Βιεϊρίνια στην Αθήνα.

Ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 25 χρόνια

Ενδεικτικά, να αναφέρουμε πως ο Βιεϊρίνια ξεκίνησε την καριέρα του από την ποδοσφαιρική ακαδημία της Τορκατένσε το 1995. Γρήγορα το ταλέντο του αναγνωρίστηκε από τους ανθρώπους της Βιτόρια Γκιμαράες που τον ενέταξαν στα εφηβικά τμήματα της ομάδας μετά από ένα εξάμηνο δανεισμό στην ομάδα της Β’ κατηγορίας, Πόρτο Β. Ο Βιεϊρίνια εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα την περίοδο 2005 – 2009 υπογράφοντας τετραετές επαγγελματικό συμβόλαιο.

Έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι με την Πόρτο για το Σούπερ Καπ Πορτογαλίας στις 11 Αυγούστου 2007 σκοράροντας στο 3-0 εναντίον της Βιτόρια Σετούμπαλ το τελευταίο γκολ στο 89′ λεπτό του αγώνα. Δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ όμως από την Πόρτο που τον έδωσε δανεικό στη Λεϊσόες τη σεζόν 2007 – 2008. Την επόμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ μιας και είχε κινήσει το ενδιαφέρον του Πορτογάλου προπονητή Φερνάντο Σάντος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments