Lifestyle

Βάνα Μπάρμπα: Ξέσπασε κατά του Bachelor – Ήθελα να μπω στο στούντιο και να τα κάνω όλα λίμπα

Βάνα Μπάρμπα: Ξέσπασε κατά του Bachelor – Ήθελα να μπω στο στούντιο και να τα κάνω όλα λίμπα
Βάνα Μπάρμπα: Ξέσπασε κατά του «The Bachelor», αν και ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάτι εναντίον του Alpha.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» ήταν η Βάνα Μπάρμπα, η οποία  έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή της για τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Μεταξύ άλλων, θυμήθηκε απίστευτες ιστορίες με αφορμή τα εξώφυλλά της στο «Down Town» ενώ παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε για την ομορφιά που ξεθωριάζει, την κόρη της Φαίδρα και το τηλεφώνημα της Μαρινέλλας που την εμψύχωσε όταν έμεινε έγκυος. Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα ξέσπασε κατά του «The Bachelor», αν και τόνισε πως δεν έχει κάτι εναντίον του Alpha.

Δεν «μάσησε» τα λόγια της η Βάνα Μπάρμπα

«Μίλησα για ένα ριάλιτι, για το Bachelor. Με το κανάλι δεν έχω τίποτα, το αγαπώ πάρα πολύ. Μετά από τόσα χρόνια δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που περιμένουν να πιάσουν δουλειά και να προσέχουν τι λένε. Έχει ρίσκο αυτό, αλλά έχω δικαίωμα μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, κάνοντας αρκετά πράγματα, άλλα αξιοπρεπή, άλλα μη αξιοπρεπή, έχω το δικαίωμα να είμαι ο εαυτός μου. Έχω το δικαίωμα να πω σαν γυναίκα, σαν μητέρα και σαν προσωπικότητα τι με θίγει και τι με ενοχλεί», προέταξε αρχικά.

«Με ενοχλεί να βλέπω το πρότυπο ενός συμπαθέστατου παιδιού που παίζει ένα ριάλιτι, το οποίο για εμένα δεν τιμά την ελληνική κοινωνία. Εγώ ενοχλούμαι με το κόνσεπτ των είκοσι γυναικών που πρέπει να υπάρχουν μέσα από ένα φλερτ με ένα αρσενικό. Αυτό σαν γυναίκα σε προσβάλει και σε μειώνει. Με ενοχλεί η αισθητική, ο τρόπος που μιλάνε, δεν είναι έτσι οι Έλληνες ρε φίλε. Δεν θα πάω να διαμαρτυρηθώ έξω από το σπίτι του Bachelor».

«Ήθελα να μπω στο στούντιο και να τα κάνω όλα λίμπα και να πω στα κορίτσια ότι πρέπει να νιώθεις ντροπή για αυτό που κάνεις και να τους πληρώνουν και για αυτό. Δήθεν μαλλιοτραβιούνται για ένα αρσενικό. Με συγχωρείς, η μάνα που μεγαλώνει το παιδί μόνη της; Η μάνα που είναι καθαρίστρια; Η άλλη που κάνει αγώνα ζωής να είναι αξιοπρεπής; Όχι ρε φίλε, αυτές είναι αμερικανιές, δεν τις χρειαζόμαστε. Αν δεν μάθουν τα νέα παιδιά να πορεύονται με αξίες, δεν έχει νόημα. Αυτό το στιλάκι μόνο κορμί, μαλλί μακρύ δεν είναι αξία», υπογράμμισε η Βάνα Μπάρμπα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments